2014. május 11., vasárnap

Brixton Brown paletta a Rimmeltől

Végre smink :)) Ezer éve nem volt időm sminkelni, úgy nyugodtan. Reggelente fel fel dobok valamit, de az nem mindig érdemes arra, hogy megmutassam Nektek, mert általában a tusvonal a fő tényező és azt variálom kicsit, arról meg már volt bejegyzés:) Nah de most végre volt idő és megmutathatom Nektek a a Rimmel új tavaszi palettáját,  a GLAM’EYES HD palettát, amiről igaz, hogy már hírt adtam, de még hogy mit tud azt nem mutattam :)

A paletták intenzív, vibráló színeket tartalmaznak, melyek szárazon vagy nedvesen is lehet használni. Minden palettában a  4 harmonizáló színt plusz1 szín egészít ki, amitől még energikusabbak lesznek a színek. Nagyon jól lehet a színeket építeni,krémesek és tartósak viszont nem egyforma a minősége az 5 színnek, legalábbis én ezt érzem. Nekem a 022 Brixton Brown van meg és a világos barna (jobb alsó sarok) az teljesen más mint a többi. Ez az árnyalat kevésbé krémesebb, nem mondanám intenzívnek sem a színt, de megfelelő kiegészítő, egy visszafogottabb sminkhez. 



Név alapján ez egy barna paletta, de színei cseppet sem naturálisak:) Kedvencem a középső bronzos, vöröses árnyalat, illetve a hitetlenül csillogó highlighter "fehér" (ő is inkább barnás, pici rózsaszínnel). Az egy világos barnát leszámítva nagyon szép, erőteljes színekről van szó.  A dobozkában lévő applikátor jó minőségű, bár nem nagyon jellemző, hogy igénybe veszem, de biztos van aki örülni fog neki:)


És hogy hogy nem, smink is van hozzá, mert írni lehet bármit, de használni is kell, ahhoz, hogy igazi véleményünk legyen:)

Amit használtam:
  • BRTC bb krém
  • Artdeco Camouflage korrektor 02-es - új és elsőre imádat van, meglátjuk egy hét után mi lesz :)))
  • essence bloom me up shimmer powder 01 rose it up - ő is új, és lenyűgözően szép:)
  • essence sun club bronzer 20 suntanned - tartós és kókuszillatú:)
  • Avon glimmertstic szemceruza  aqua shock - szintén új és igazi nyári szín
  • essence big bright eyes nude - egy csoda:)
  • catrice khol kajal chokwaves - szemöldökre
  • Bourjois Liner Pinceau
  • Rimmel Accelerator Endless szempillaspirál 
  • AVON Ultra Color Absolut Lipstick Lusciois Peach 





Összességében a paletta jó, használható és tartja amit ígér, azt az egy árnyalatot leszámítva. A két kedvenc színt gyakran használtam mostanában és szerintem még fogom is sokat :)

Nektek meg van valamelyik paletta?

Kitartást a hétre Beautyk:)

Ann:)
ui.: új fényképezőgéppel dolgozunk, ha kíváncsiak vagytok rá majd róla is írok/írunk:)
Olympus omd em10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése