2014. március 16., vasárnap

Lélegzetelállító, vadító smink a Rimmellel

Csak ismételni tudom magamat olyan téren, hogy ismét mutatok újdonságokat és ismét szuper termékeknek ígérkeznek, a márka pedig most a Rimmel. Ha a Rimmelről esik szó nekem mindig a szemfestés, de legfőképp a hatalmas szempillák jutnak eszembe. Biztos azért mert az egyik szempillaspiráljuk - Lash Accelerator Endless- a nagy kedvencem lett mióta megkaptam szülinapomra. Örültem is mikor megláttam a Müller polcain az új szempillaspirált és szemhéjpúdereket, vagyis a Glam'Eyes Hd szemhéjpúderpalettákat és ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirált.

Nézzük csak mi kell egy vadító sminkhez... kezdetnek mondjuk egy jól variálható szemhéjpúder paletta :) A Rimmel most az eddig 4 színből álló Glam'Eyes palettáját 5 színűre bővítette - Glam'Eyes HD - , de nem csak színeiben, hanem állagában is megújult a paletta. Ez a forradalmi, “hibrid” púder-krém szemhéjfesték tökéletes eszköz az intenzív és csomósodásmentes szemsmink megalkotásához. A selymesen sima festék kiemeli és ragyogóvá teszi a szemeket, a gyengéden visszafogott árnyalatoktól a harsány, élénk smink elkészítéséig minden variációra alkalmas. Hosszan tartó formulája nem kenődik el, lehet szárazon és nedvesen is használni, attól függően, éppen milyen alkalomra sminkelünk.
A 4 trendi színösszeállítást London különleges világa ihlette. Minden paletta 4, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, plusz egy ötödiket, ami szinte ellenpontozza az árnyalatokat. Ez a kiegészítő szín teszi intenzívvé és igazi londoni stílusúvá a sminket :)

Golden Eye #021, Brixton Brown #022

Pinkadilly Circus #024, Victoria’s Purple #025

Ebben az évben trendi a hosszú szempilla és a Rimmel új ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirálja ebben nagy segítségünkre lehet. A ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál különlegesen kiképzett, megtört, szív formájú keféje tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához. A nagy körültekintéssel megtervezett applikátor megemeli és íveli a pillákat, vékony hegye eléri a szemzugban lévő apró szálakat is, míg vastag, középső része elképesztően dús és göndör pillákat eredményez. A kívánt hatás már egyetlen réteg felvitelével elérhető. A 80-as évek rock zenéje inspirálta kígyómintás, texturált csomagolás azonnal felhívja magára a figyelmet – tökéletes összhatás, Rock the London look ;)

A szempillaspirált és a Rock the London look feelinget természetesen Kate Moss (róla bővebben ITT) ajánlja nekünk, akinek pályafutását 25 éve követhetjük nyomon :)





Rock the London look ;)



Hogy tetszenek az újdonságok?
Esetleg valamit már be is szereztetek?

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése