2017. május 19., péntek

L'Oréal - Cannes - 70.

Dupla évfordulót lehet ünnepelni az idei Cannes-i Filmfesztiválon, ugyanis idén rendezik s filmszemlét 70. alkalommal és a L'Oréal idén 20 éve hivatalos támogatója az eseménynek. Ez a két évforduló azt jelenti, hogy igazán szuper események, programok várják a résztvevőket, minket meg az érdekesnél érdekesebb hírek és idén is szuper sminkek és ruhák :) Ahogy megszokhattátok, kicsi eltolódással, de igyekszem mindig friss és ropogós infókat hozni Nektek ebben a posztban :)



23. May - Barbiiiiiii :)


Tudom...sok minden más is történt aznap, de nah... ott volt Barbi :)






BeautyPortrai






22-20. May - L'Oréal Dívák


Chompoo Araya, akár egy porcelánbaba

Aisvarja Rai - mindig tökéletes :)


Heike Makatsch - kicsit megváltozott az Igazából szerelem óta :)

Sonam - kicsit nekem túl rózsaszínre evtte a figurát

Eva :) #azatus <3

Kristina Bazan


Mindig gyönyörű Andie MacDowell



A kedvenc sminkemet viselő Liya Kebede :)

#forevergoldbronze



19. May


Pénteken mutatták be a Jupiter holdja című filmet, ami azért izgalmas és szuper, mert Mundruczó Kornél rendező filmjéről van szó :) A hírek szerint nagy sikert aratott a nagyon aktuális témát boncolgató film. A rendező egy olyan filmet szeretett volna megalkotni (és valószínűleg sikerült) ami meghökkentő és gondolatokat vált ki az emberekből.



Június 8-tól a mozikban 


Pénteken még egy magyar vonatkozású esemény volt Cannes-ban :) Újra levetítették az 1956-ban készült Körhinta című filmet, amit kockáról kockára újítottak fel, az eredeti film látványvilágát, fényeit igyekeztek visszahozni és 4_K felbontásban szkennelték be a filmkockákat. Lenyűgöző :)


Azért a dívákról sem feledkezhetünk meg és persze a csodás sminkekről sem:)






18. May

Folytatódik a Cannes-i Filmfesztivál, ahol a sztárok a vörös szőnyegen lélegzetelállító ruhákban és sminkekben vonultak végig.  Május 18-án Susan Sarandon (aki ismét nagyon stílusos volt :) ) és Thylane Blondeau kápráztatott el mindenkit.





17. May

A L’Oréal Paris méltóképpen ünnepli ezt a különleges évfordulót, hiszen egyedülálló attrakciókat biztosít közönsége számára: a L’Oréal Paris Open- air Cinemát, a L’Oréal Paris 100% Makeup Pop-up Boutique-ot, illetve a L’Oréal Paris Studiót.

Idén először nyitja meg kapuit a L’Oréal Paris Open- air Cinema, hogy méltóképpen ünnepelje a nőket, a filmeket és a szépséget. A moziban az elmúlt 70 év ikonikus filmjeit vetítik majd, amelyekben a L’Oréal Paris szépségnagykövetei is szerepet kaptak, többek között Susan Sarandon, Julianne Moore és Andie MacDowell.
Emellett a párizsi szalon sikerére alapozva a L’Oreal Paris megnyitja exkluzív Pop-up Boutiqe-ját, amelybe kizárólag a fesztivál ideje alatt térhetnek be az érdeklődők. Az üzletbe látogatók többek között egyedi, kifejezetten a Cannes-i Filmfesztiválra megalkotott sminktermékeket próbálhatnak ki, illetve szakértőktől nyerhetnek betekintést a vörös szőnyeg legfrissebb sminktrendjeibe.
Az első L’Oréal Paris Studio pedig az újságírókat várja, optimális körülmények között tudósíthassanak a filmfesztiválról.

Végül a húsz éves együttműködés évfordulójának méltó megünneplésére egy nagyszabású partyt tart a világhírű smink márka, amelyre a szépség- , illetve filmipar valamennyi nagykövete hivatalos.

Az első napon már részesei voltak a L'Oréal nagykövetei, és Susan Sarandonnak ismét sikerült a tökéletes szettet bemutatni :) Imádom a stílusát :)

Elle Fanning





Julianne Moore

Susan Sarandon





A korábbi posztokat itt nézhetitek meg, az előző évek fesztiváljairól :)

Ti is végig követitek a Cannes-i eseményeket?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése