2017. április 4., kedd

The Rules Breakers

Szegjük a meg a szabályokat, mondom én, aki ezt nem nagyon tudja, sajnos elég szabálykövető tudok lenni :) Viszont, most a Max Factor is erre bátorít minket sminkelés terén. A márka az üzeni, hogy a trendek miatt ne mondjunk le elvárásainkról egy trendi termék miatt sem.Nézzük milyen termékekkel üzenik ezt nekünk :)



Az első negyed évben így olyan termékekkel jön a márka, amik jól alkalmazhatóak szerintem bármilyen sminknél és típusukat tekintve alapdarabok lehetnek minden sminkes fiókban, legfőképp akkor, ha inkább "csak" kiemelni szeretitek a szépségetek, de még is követitek a trendeket, az új technikákat. Így most a Max Factornál a tökéletes szemöldök, a szép pillák és a matt ajkak kapnak főszerepet :)

2000 Calorie Curl Addict

A közkedvelt 2000 Calorie szempillaspirál család új taggal bővült év elején, méghozzá egy dúsító, hosszító, göndörítő szempillaspirállal, a 2000 Calorie culr Addict Rich Volume & Curl spirállal. 
A csomagolása igazi Max Factoros, feltűnő, intenzív mintával, ami egy az egyben azt sugározza amit a spirál ígér. A feje duci, enyhén ívelt. Bevallom nektek, nem igazán szeretem az ilyen spirálokat, de a Max Factor, valahogy ezen mindig segít átlendülni :D Szerintem nekik sikerül a legtöbbször jó spirálokat alkotni. A fej, a ducisága ellenére, jól eléri a pillákat, szépen szétválasztja őket, dúsít, picit hosszít, szép ívet ad nekik. Amit nagyon szeretek (és az össze M.F. spirálban is), hogy csoda könnyű pilláim maradnak, akár mennyi réteget viszek fel és még akkor sem fog potyogni a festék. :)


Max Factor Natural Brow Styler

Átlátszó, gél állagú szemöldök fixáló. Ami ezért jó, mert ha dús a szemöldököd, de nem akarod pluszban felerősíteni színnel, csak formázni szeretnéd, megszelídíteni, akkor ezzel természetes hatását megtartva teheted meg. Másik maiért jó, hogy bármilyen eszközzel formázod meg a szemöldököd, mikor sminkelsz ezzel fixálhatod és természetesebbé teheted a hatást. Még én annyit bátorkodom vele tenni, ha igazi nude, naturális sminket, vagy ha úgy tetszik nomakeup-ot szeretnék készíteni, akkor még a szempillámon is vele megyek át spirál helyett, mert így az is megmarad természetesnek, egy picit íveltebben :)


Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzs és
 Max Factor Colour Elixir ajakceruza

Matt és bársonyos ajkakból sosem elég, főleg ha a rúzs krémes és nem szárít. Ezt kapjuk a Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzsoktól, ugyanis bennük a púder mennyiséget növelték a matt hatás érdekében, mint sok matt termékben, hanem finomra őrölt természetes mica részecskék felelősek a matt hatásért, amelyek szabálytalan szerkezetüknek köszönhetően elnyelik a fényt. A rúzs kréme,s nem szárít, közepesen tartós, de ez kiküszöbölhető  Max Factor Colour Elixir ajakceruzával.

A rúzs klasszikus fekete ruhát kapott és 7 árnyalatban kapható. Az én teszt alanyom a mesésen tavaszi 20 Rose árnyalat, ami egy rózsás pink rúzs. hozzá nem kell más csak egy szempillaspirál, egy kis arcpír és már készen is vagyunk egy ragyogó tavaszi sminkkel, amivel  nem csak energikusnak, de fiatalnak is tűnhetünk :) Erről készítettem Nektek videót is, amit Instán nézhettek majd meg :*





+ Mini hír:

Új csomagolást kapott a Max Factor Lasting Performance Alapozó. Csupán a külső változott a belső továbbra is biztosítja a hosszan tartó, természetes megjelenést ;)

“Egy természetes hatású, egész napon át tartó smink elkészítése sokszor csak számtalan lépésben és több termék együttes használatával érhető el. Mindig olyan termékeket keresek, melyek megszegik a hagyományos sminkszabályokat, és azt nyújtják, amire a nőknek szükségük van. A Max Factor Lasting Performance Alapozó maximális fedést biztosít természetes végeredménnyel, mely tart, tart és tart. Akár modellel, vagy egy esküvőjére készülő mennyasszonnyal dolgozom, tudom, hogy a Lasting Performance Alapozó érintésálló, nem kenődik el, egész napon át tartó gyönyörű megjelenést biztosít.- Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere

Szerintem érdemes ránézni a Max Factor újdonságaira, főleg a szempillaspirálra és az új megjelenésű alapozóra, úgy is itt a Glamour Napok ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése