2017. február 10., péntek

Marina Hoermanseder tavasz/nyár 2017 - Catrice

Most már azt hiszem fél lábbal is kibírjuk a télből maradt pár napot, főleg, ha tudjuk, hogy olyan szépséges tavaszi termékek várnak ránk, mint a Catrice márciustól megjelenő limitált kiadású termékei, melyeket Marina Hoermanseder divattervezővel alkotott meg a márka. tudtátok, hogy már másodjára dolgoznak együtt?

A tavaszköszöntő trendkiadás tele van finom és üde pasztell színekkel, ami nem csoda, hisz Marina tavaszi-nyári kollekciója ihlette és hogy még inkább kötődjön a tervezőhöz a kiadás, a csomagolásokon egytől egyig feltűnik Marina védjegye, az öv. A termékek nagyon szép és dekoratív dizájnt kaptak, fehér alapon, arany minta, vagyis Marina aláírása és az öv. Az összhatás modern és letisztult. Egészen csajos, főleg az neszesszer, amiben az új termékek egytől egyig elférnek ;)


Mi is jellemzi a tavaszt? Színek, színek és persze színek,. no meg egy kis fény és csillogás, hogy gyorsan elfelejtsük a borongós telet. A trendkiadásban találunk fénylő ajakszínezőket, krémes formulával. Két árnyalatból szerintem a Fuchsia's Flower telitatálat, így tavasszal ;) 


Rögtön ehhez passzoló körömlakkot is találunk az újdonságok között, de a pink körmök mellett még, kék (Côte D’Azur-Flair), narancs (Nectarine Butterfly) és nude (Garden View) körmökkel is köszönthetjük a tavaszt.




Természetesen az új kollekcióban ott a helye egy szép pirosítónak is, ami nagyon cuki külsőt kapott :) A pirosító krémes textúrája könnyed, púderes végeredményt biztosít. C01 Blushed Blossom


Számomra két termék a kiemelkedő ebből a szériából. Van egy gyönyörű szemhéjpúder paletta, matt és fényes színekkel, EYEconic Straps fantázinévvel és egy ismét csak vevő csalogató highlighter, mert ők is ugyan olyan szépek és hívogatóak, mint az előző trendkiadásból származó Catrice Highlighter, amiről ITT olvashattok :)



 Az új termékhez most egy szupercuki és elméletileg praktikus ecset is jár, amikből tudjuk sosem elég :D

Ha lesz a Müllerben (oda jutok el a leghamarabb és az esetek 90 %-ban) akkor meglesem őket mert gyönyörű termékekkel köszönti a tavaszt a Catrice :)

Mi a véleményetek az újdonságokról?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése