2016. december 8., csütörtök

Guerlain karácsony

A Guerlain az egyik olyan márka, ami mindig is lenyűgöz termékfotóival, azzal a képi világgal, amivel megalkotnak egy-egy kampányt és persze termékekre lebontva egy rúzs, egy parfüm, egy púder megjelenése is lenyűgöző. Nem csak azt sugallja, hogy egy luxus márkáról van szó, hanem azt is hogy szeretettel foglalkoznak ezekkel a termékekkel. A karácsonyi kollekcióra ez duplán igaz, hiszen a Natalia Vodianova, a Guerlain ház múzsája tervezte és korántsem "csak" egy kollekcióról van szó :)


 Natalia Vodianova először alkotta meg saját smink kollekcióját, Olivier Echaudemaison, a Guerlain kreatív igazgatójának segítségével. a kollekció a Shalimar nevet viseli, ami Natalia egyik kedvenc történetére -  ShahJahan és szeretett felesége Mumtaz Mahal hercegnő szenvedélyes szerelmének története emlékezetet minket. 

A kollekción keresztül, szerette volna megidézni az indiai Birodalom fényűzését és gazdagságát, ezért öltöztette a météorites csomagolását is aranyba és kékbe, mely így az indiai ékszeres dobozok stílusára emlékeztet. A limitált kollekcióban púderparfüm, púder, bronzer,rúzs, tus és highlighter található.

Souffle d’or De Shalimar
illatosított irizáló púderparfüm testre és hajra 
Limitált kiadás 
Ezt a púder parfümöt az arcra és a hajra, és emellett a kézfejre és a csuklóra is ráfújhatjuk. így az illat minden egyes kézmozdulatomnál érezhetővé válik.
Météorites Perles De Légende
ragyogásfokozó púdergyöngyök
Ez a három gyöngyszín  az indiai palotákban található mozaikok színeire emlékeztetnek. A rózsaszín gyöngyök kiemelik az arcszín természetességét és az arcbőr frissességét; a kék gyöngyök korrigálják az egyenetlen bőrtónust és a sötét karikákat; míg az arany gyöngyök melegebbé és ragyogóbbá varázsolják az arccsontok területét.
Rouge G
különleges komplett ajakrúzs 
Terracotta Terra India
csillogó bronzosító púder
TIPP: a különleges 3-as technika, melyet Olivier Echaudemaison fejlesztett ki. Rajzolj egy 3-ast az arcod mindkét oldalára, a homloktól az orcáig, majd az állig.” 
Écrin Shalimar 
különleges szemhéjpúder, arany és zafír árnyalatok 

az igazán fémes árnyalatok,  intenzívebbé teszik a tekintetet
L’or Eyeliner
ragyogó arany filctus

Precious Light
gyöngyös rózsaszín világosító 
KISSKISS 
krémes formázó ajakrúzs 
563 indian pink 



A kollekció önmagában különleges és ünnepi, de a többi kollekció közül kiemelkedik, mert jótékony célt is szolgálnak vele az alkotók. Az alkotók a kollekcióból származó bevétel egy részét  a Natalia Vodianova által alapított Meztelen Szívek Alapítványnak ajánlották fel.

Nagyon jó kezdeményezésnek és ötletnek tartom , remélem minél többen tudnak iylen szépségeket venni :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése