2016. december 30., péntek

2016 kedvencei

A hagyományokhoz ragaszkodva idén is összeszedtem a közös kedvenceinket, posztok, termékek és fotók terén egyaránt :) Jó kis blogolós éven vagyok túl, jó volt most -2-3 hétig pihenni, nem írni, csak úgy lenni és lezárni az évet minden téren, hogy januárban új erővel és ötletekkel, a mostanában felgyülemlett negatív gondolatok hátrahagyva elkezdeni az új évet és szerintem erre tökéletes átmeneti poszt a kedvenceink felidézése :) Bele is csapok ;)



TOP3 #legtöbbetolvasott

Idén a három legtöbbet olvasott poszt, három különböző témában született, a legtöbbet a Maybelline kontúrozó stickje iránt érdeklődtetek, ami nem csoda, hisz továbbra is nagy trend, nagyon szeretjük, még ha nem is olyan egyszerű tökéletes kontúros sminket készíteni :)

Maybelline Master Contour Stick
Azóta is gyakran a kezembe kerül ez a puha, könnyen használható termék :) Posztot róla ITT olvashattok, a vele készült videót pedig ITT láthatjátok :)


A második legkedveltebb poszt a Sally Hansen elegáns nude gél hatású lakkjáról született, amivel könnyen tudunk kifinomult, letisztult manikűrt készíteni.

Sally Hansen Miracle Gel
A 110 Birthday Suit árnyalatról ITT olvashattok :)

Az arcápolás is érdekelt titeket, mert a következő legolvasottabb az AVON tavaly télen megjelent arctisztító készüléke volt, amit azóta már egy tovább fejlesztett változatban Ti is megtudtatok idén rendelni :)

Azóta is használom, most kifejezetten egy arcradírozó termékkel együtt, amiről lehet fogok hamarosan írni ;) Posztot ITT találtok róla.


TOP3 #kedvencposztom
Ez a kategória lehet kicsit fura, de bizony vannak olyan posztok amiket szeretek, nem csak a termék miatt, hanem mert köt hozzá valami jó emlék, élmény, jól sikerült az írás vagy a képek, szóval valami jó lett benne. Ezekből válogattam most Nektek hármat sorrend nem számít :D :)


Arcbőr problémáim megoldódni látszottak ebben az évben, pacsiiiiii La Roche-Posay :D Így egyértelmű, hogy az egyik saját kedvencem az arcápolási rutinomról írt poszt, ahol a La Roche-Posay termékeken kívül még Neutrogena, Naturstar és SaltHouse termékekkel is találkozhattok ITT ;)


Másik kedvenc, egy sminktermékhez kötődik, mégpedig a L'Oréal Sexy Balm ajakkencéihez :) Kiváló, könnyed nyári termékek, szuper hidratálóak és annyira szerettem róluk/velük posztot írni :)


A következő kiemelt kedvencem az pedig egy parfüm :) Nagyon szeretek parfümökről írni, bár tehetném gyakrabban is... szeretem a különböző illatokat felismerni bennük, szeretem amikor a külső erős egységet alkot a belsővel és persze egy  egy jól megválasztott illattal annyi mindent elárulunk magunkról. Az egyik idei kedvenc posztom a Guerlain La petit Robe noire Eau De Parfum Intense parfümről szól. azért emeltem ki, mert ő az első drágább parfümöm és hihetetlen mennyivel másabb egy olcsóbb verziónál. Nem mondom, hogy nincs olcsóbb parfümök között egyik se ér a nyomába, de azért nah érezni lehet a különbséget. Ezúton is köszönöm a Dovexnek, hogy kipróbálhattam :)



TOP3 #kedvenctermék

Talán a legnehezebb ez a kategória, hiszen hónapról hónapra szuper termékek fordultak meg a kezembe, de kiválasztottam azt a hármat, amit tényleg folyamatosan használok és hiányoznának, ha nem lennének :)

 AVON Magix púder. Könnyű, természetes hatású púder, ami selymessé is varázsolja a bőrt. Kötelező darab ;) Teszt ITT :)

 NYX Full Throttle matt vörös rúzs... ha szeretnél bársonyosan matt vörös rúzst, irány az Allee NYX üzlet, mert ez is kötelező :D Ha egyszer még életemben eljutok abba az üzletbe, még szeretnék beszerezni belőle ;)
Teszt ITT, videó ITT

L'Oréal Infallible Sculpt kontúr paletta. Ezzel a termékkel bárki kísérletezhet ha kontúrozni tanul, mert vele igazán természetes hatású marad a smink, benne érzem azt a francia stílust, ami engem mindig is elvarázsolt a franci nő eszméje körül :)
Poszt ITT, videó ITT ;)


Hát röviden ők lennének a mi kedvenceik 2016ból :)
Köszönöm, hogy olvastok, minden ami bloggal történik azt Nektek köszönhetem, nagyon köszönöm, hogy vagytok :)
Januárban újult erővel folytatom és rögtön egy kis meglepivel kezdjük az évet ;)
Mit szóltok hozzá ?

B.Ú.É.K

Ann :*



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése