2016. november 25., péntek

Rossmann Játék

Itt ülök köntösben, jó meleg puha zokniban fürdés után és ezzel nekem már meg is kezdődött a hétvége, de a pihenés része a ma estével be is fejeződik :D van mit tenni a házban khm..... :D De a lényeg, hogy olyan jól tud esni a forró fürdő után egy jó kis könti, vagy csak papucsban és törölközőben még császkálni egy kicsit :) És erről jutott eszembe a Rossmann nyereményjátéka, amiben puha köntöst, fürdőlepedőt és papucs, vagy más értékes ajándékot lehet nyerni. gondoltam gyorsan megosztom Veletek ;)


A Hotel Rossmann hűségakcióval igényes, minőségi ajándékkal kívánja megköszönni vásárlóinak az üzletlánc a sok éves hűséget. Ennek fényében esett a választás a pihe puha köntösre, törölközőre és papucsra, hogy úgy érezhessük magunkat otthon is, mintha wellness hétvégén lennénk. 

Egészen karácsonyig gyűjthetjük a vásárlás után járó matricákat, amelyek segítségével vásárolhatunk a prémium ajándékok közül, jelentős kedvezménnyel. Sőt, ha beváltod a matricád – egy online kuponkód feltöltésével – részt vehetsz egy plusz nyereményjátékban is, ahol hetente egy-egy wellness utazást és az akció végén egy egyhetes, a francia Alpokban eltöltött luxuspihenést is sorsol ki a Rossmann. 


A jelenlegi akciónak ismét Árpa Attila az arca és valljuk be, mi is átvennénk tőle szívesen azt a köntöst ;)



Szerintem nagyon jó ez a játék, én valóban imádom a puha köntim, (állandóan hordom itthon :D ) és ha a Rossmann-os könti is hozzá hasonló, akkor csapjatok le rá, mennyi és megnyugtató este vagy reggel egy jó kis kávé társaságában ;)

Kinek van kedvenc köntöse? :)
Nekeeeeeeemmm :D
Szép hétvégét Beautyk :)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése