2016. november 29., kedd

#myepiclook - Max Factor

Biztos észrevették, hogy a beauty blogger most Max Factor és arany lázban ég :) A márka egy házi versenyt csinált nekünk, amiben kipróbálhatjuk az új False Lashe Epic szempillaspirált egy itthon nem kapható Smoky palettával és mi cserébe, aranyló sminkeket készítünk. A játék nem csak nekünk szól, hanem Nektek is, de ezt majd a végén elárulom ;)

Szóval Smokey Eye Drama Kit 03 Sumptous Golds árnyalat. a paletta ugyan olyan klassz, mint az a két árnyalat, amit korábban kipróbáltam. Szinte már krémes textúrájú, erősen csillogó és pigmentált színek. Ez a paletta bronzos és arany árnyalatú színeket tartalmaz és természetesen egy sötét barna, szemöldökformázásra tökéletes festéket. Alappal viselkednek a legjobban a szemhéjpúderek. De azt elárulom, hogy most a játék kedvéért leteszteltem három különböző alappal és nagyon jó volt látni, hogy melyik alap, mit hoz ki ugyan abból a púderből. Nálam a favorit (mert most csillogáson van a hangsúly) az essence Colour Art eye base lett, ami elsősorban glitterek alapjául szolgál, de jól működik szemhéjpúderrel is. Nagyon szépen fixált és kiemelte a fényét a púdereknek. Szerezzétek be ezt a terméket, nagyon klassz és tartóssá varázsolja a szemhéjpúdereket ;)

Változatlanul jó minőség :)
De térjünk át az új False Lash Epic spirálra, amellyel minden egyes szempillát könnyen elérhetünk, a fej, kicsi gömbölyű végének köszönhetően. A csomagolás teljesen ünnepi, fémesen fénylő és arany. A formatervezett fej, viszont az eddigi spirál fejektől merőben eltér. Az új False Lash Epic kefe négy különböző típusú sörtével, valamint a sötétedő festékösszetételével segít elérni a hőn áhított tökéletes, legyezőszerűen elterülő pillákat.

A False Lash Epic kefe fejének ívelt alakja átfésüli és dúsítja a szempillákat, miközben a lapos oldala további, sötétedő formulájú festékanyagot tárol a következő fésüléshez. A lapos és ívelt oldal eltérő sörtéi elérnek minden egyes szempillát az alkalmazás során. Első lépésként illeszd a kefe középső részét a szempilla tövéhez és fesd át, illetve a kefe ívelt oldalait használva göndörítsd a pilláidat, dolgozz kifelé ívelő mozdulatokkal. Második lépésként a kefe gömb alakú végét a szemed felé fordítva egyengesd el az esetleges csomókat fel- és lefele ívelő mozdulatokkal, így hangsúlyozd és dúsítsd a rövidebb szempilláidat!


Mi is az a sötétedő formula?
  •  Magasabb víztartalom, mint más Max Factor szempillaspiráloknál – a hosszantartó hatás érdekében.
  • Alacsony olvadáspontú viasz – lehetővé teszi az akadálymentes alkalmazást.
  •  Magas olvadáspontú viasz – segít ellenállni az elkenődésnek és a fakulásnak egész álló nap.
  •  Fényes polimer – természetes ragyogást és fényt ad hozzá az alaphoz.


A Smokey Eye Drama Kit púdereket továbbra is nagyon szeretem, egyedi a formulájuk, egy - két paletta (Lavish Onyx  <3) szerintem igazán különleges árnyalatokat tartalmaz. A spirállal még barátkozunk, technikás darab, de könnyűek maradnak a pilláim és hosszítja őket, de a dúsítást még nem tudtam kicsalni belőle :D 


A sminkversenyre elkészítettem a saját #myepiclook sminkem, ahol a mozgó szemhéjamon, a paletta legvilágosabb, arany fényű  és  bronzos  fényes árnyalatát használtam. A szemöldökcsontomnál határozott vonalat húztam a szemöldökpornak szánt sötétbarnával, amit a középbarna árnyalattal satíroztam el fölfelé. A szemöldököm alatt, már alap nélkül, csak finoman jelenítettem meg a világos, highlight árnyalatot, amit strobing technikánál is szuperül lehet alkalmazni. a szememet vékony tusvonallal és lent a vízvonalban fekete ceruzával kereteztem. A vízvonalba húzott ceruzát finoman elsatíroztam, összedolgoztam a középbarna árnyalattal. 

Egy karácsonyi smink ahol ekkora szerepe van az aranynak ott számomra egyértelmű a piros rúzs használata. Ennél a sminknél ne is választhattam volna más tökéletes piros rúzst, mint a Max Factor Marilyn Sunset Red árnyalatot. 



Számomra ez egy tökéletes ünnepi smink, ami színeivel és formáival a tökéletes meghittségre törekszik :)

Ha ez a smink tetszett, vagy inspirálódnátok karácsonyra, nézzetek szét a Max Factor oldalán ITT.

És figyelem Hölgyeim!
Ha szavaztok Ti is megnyerhetitek az ünnepi smink elkészítéséhez szükséges Max Factor szettet ;) Hajrá :)

És ha még kíváncsiak vagytok a korábbi Smokey Eye Drama Kit posztomra vagy a Sunset Red árnyalatra bővebben, akkor kattintsatok a nevükre ;)

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése