2016. november 17., csütörtök

Guelain ősz

Igen tudom...mindjárt karácsony, de ezeket a Guerlain termékeket muszáj Nektek is megmutatnom és attól, hogy őszi újdonság még nincs kizárva, hogy télen is viselhetjük, de az sem hogy karácsonyra ezt adjuk/kapjuk ajándékba. Szemkápráztató poszt jön :)



A 2016-os őszi kollekció a gyors, könnyű és természetes smink tökéletes egysége.

Az őszi újdonságok között a szemhéjpúdereknél 6 összeállításban gyönyörködhetünk, amiket 4 rúzs tesz teljessé. A paletták mindegyike 5 színt tartalmaz, melyek között van matt, fémes és fényes árnyalat is.

Mindegyik paletta személyre szabható

A természetes megjelenéshez: használja először a világos alapszínt a szemhéjon, a szemöldökön és a szemek belső sarkában. A második árnyalatot csak a szemhéjakra vigye fel. majd a harmadik színnel tegye hangsúlyosabbá a szemek külső részét. 

A kifinomult megjelenéshez: használja először a világos alapszínt a szemhéjon, a szemöldökön és a szemek belső sarkában. tegye hangsúlyosabbá a szemhéjat a negyedik árnyalattal, majd az ötödik árnyalatot vigye fel a szempillák mentén a külső szemsarokra és varázsolja vele füstösebbé tekintetét.


01 Rose Barbare


02 Tonka Impériale

 03 Coque d’Or
04 L’heure de nuit

 05 Aprés l’Ondée
06 Bois des Indes
Igyekeztem videót keresni ha már én "élőben" nem tudom őket megmutatni. Találtam egy lány (elég nehezen alig van videó ebben a témában), aki a 06 Bois des Indes és a 03 Coque d’Or palettákkal készített sminket. Az ujjaival viszi fel a festéket, amiket könnyen és szép sikerült neki eldolgozni, ebből az már lejön, hogy a formula valóban könnyű és látszik z is hogy erősen pigmentált színek kerültek a palettába.




A tökéletes sminkhez és mosolyhoz jár egy tökéletes rúzs is. A KissKiss rúzsok kettő új árnyalattal bővültek.  Egy tökéletesen természetes árnyalat és egy gyengéd rózsaszín-piros árnyalat. Ez a két könnyű őszi szín bármilyen bőrszínhez tökéletes, akár alkalomra is.

500 Fall in red 


 500 Fall in nude 





Az őszi kollekció a variálhatóság jegyében lett megtervezve, minden paletta egymással jól variálható színekből áll, és bármelyik két új árnyalat tökéletesen passzol mind a 30 színhez. 

Közben rájöttem, hogy nekem is van egy szösszenetem, hogy milyen tökéletesen tud rajtunk működni egy rúzs, mondjuk egy Guerlain rúzs ;)


Gyönyörűek a paletták, ki ne szeretné őket karácsonyra ?:)
Apropó karácsony... lassan a karácsonyi kollekció darabjait is hozom ;)

Addig is ... holnap végre pénteeeeekk :)

Ann :) :*










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése