2016. szeptember 8., csütörtök

L'oreal Paris Nude Magique Cushion Spf29

Bátran állíthatom, hogy a L'Oréal termékek közül a Cusion alapozót vártam a legjobban, hogy hozzánk is elérjen. Annyira jó volt valami új formát, új adagolást látni és annyira csajos, hogy nem lehetett nem várni ezt a cukiságot :)


A nagyvilágban már egy ideje hódítanak a cushion alapozók, de hozzánk még csak most ért el. A L'Oréal hozta el elsőként a drogériákba, de remélem nem ő lesz az egyedüli. az alapozó egy csini, könnyű műanyag tokba van elrejtve, amit ha kinyitsz, az első szinten a szivacsos applikátorral találkozol és utána jön majd az alapozóval átitatott szivacs, ami rendesen tocsog az alapozótól :)




Az applikátor könnyű és puha, szépen leadja az anyagot.Az alapozóval átitatott szivacs szintén könnyű. Sajna ebbe a megoldásba nem sok alapozó fér, pedig igazán jó termékről van szó, abban az esetben, ha a bőrünk nem szorul nagy korrigálásra. Az alapozó maga könnyű, szép és üde bőrfelületet eredményez. Valóban egységesíti a bőrt, de a fedése, az építhetőség ellenére sem az igazi. Az apróbb hibákat, elszíneződéséket fedi, de a patikkal már nem veszi fel a harcot :( A száraz bőrűek szerintem szeretni fogják, mert nem emeli ki a száraz részeket és garantált az üde megjelenés. A zsíros bőrűeknek szerintem nem ő lesz a befutó, de púderrel lehet, hogy nekik is beválhat.



Ha a fedésétől eltekintek, akkor egy nagyon jó alternatíva azoknak, akik szeretik a bb krémeket vagy azoknak aki könnyű, légies alapozót keresnek, vagy egyszerűen üde, friss bőrt varázsolnának magunk a hétköznapi sminkeléskor :) Nálam is van mit fedni, de sokszor én lemondok a teljes fedésről hétköznap, nem érzem akkor szükségét, így gyakran használom. De ha erősebb fedésre vágyom, akkor befejező rétegként megállja a helyét, szuper finisht ad. Próbáljátok ki ;)



Ezt a terméket is a 2 méteres állványokról szerezhetitek be.
Csak úgy, mint sok sok egyéb újdonságot. 
A Color Riche palettáról korábban már írtam ITT :)



https://www.instagram.com/p/BJx6WVhhU_3/?taken-by=annmoment



Szép hetet és holnap végre pénteeeeeeeekkk :)

Ann :*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése