2016. augusztus 21., vasárnap

Horgonyt fel! Irány a Strand Fesztivál!

Biztos Ti si részt vettetek a Rossmann nyári nyereményjátékában a Horgonyt fel" kampányban, amiben a klassz Rossmann termékeken túl, szuper utazást is lehetett nyerni. A nyereményjátéknak ugyan vége, a de a Rossmann, minden fesztiválra ellátogat a nyáron, hogy élőben is elkapjon minket a pin-up stílus ;)

A Rossmann nyári játéka kiemelkedően sikeres volt, több mint 110.000-en játszottatok és 300.000nél is több kódot töltötteket fel és persze gazdára talált számos Rossman nyári törcsi, sajátmárkás ajándékcsomag és a fődíjak :)
De, hogy azok se maradjanak le a szuper Pin-up életérzésről, akik esetleg nem nyertek, vagy esetleg szeretnének egy őrült habpartyban részt venni, látogassatok ki a Strand Fesztiválra, mert ott is is vár Speciális szortimenttel feltöltött Rossmann Fesztiváldrogériával,  Rossmann Szépségszigettel várnak benneteket, ahol buli előtt és után sminkesek és fodrászok varázsolnak igazi pin-up stílust mindenkinek. Emellett a Fresh&Crazy megjelenés része a felfrissülést nyújtó óriási habmedence, amelyben egész nap folyik a DJ-party: nappal a dús habban – hiszen akár 250 000 liter hab is lezúdul 1 perc alatt –, éjszaka pedig a világító, neon kellékekkel megy a tánc. S persze állandó bevetésen van a Rossmann hoszteszkommandó is, amely játékokkal, mintaosztással, termékbemutatással lepi meg a közönséget.

Iszak Eszti többször is kipróbálta a Rossmann szigetet és jól érezte magát, amit Instagrammon meg is mutatott nekünk :)
ITT megnézhetitek :)



Másik szuper hír, amivel én még csak most találkoztam, hogy már a Rossmann Magyarországanak is van mobil alkalmazása, amivel nem csak a közeli Rossmannokat találod meg, de gyorsan átnézheted az aktuális akciókat, vásárolhatsz és még a Babaprogram is helyet kapott az applikációban :) az app még friss, szerintem még lesz benne frissítés, javítás, mert a termék scanner még nem működik sajna, de bízom benne, hogy hamarosan kijavítják majd és akkor egy teljesen jól használható appot fogunk kapni.

Az appra kukkatsatok rá, Androidras, IOS-ra és Windows Phonera is elkészült, így bárki számára elérhető :)
Ha van lehetőségetek a strand Fesztiválra is nézzetek ki és a szuper programok mellett frissüljetek szépüljetek a Rossmannál :)

A fesztiválról ITT tudhattok meg többet,
az applikációról pl ITT,
a Rossman akcióiról, termékekről hírekről ITT olvashattok,
Ha ismeritek az appot írjátok meg kommentben, hogy Nektek hogy tetszik :)

Ann :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése