2016. július 11., hétfő

Hippie fesztivál hangulat a L’Oréal Paris-tól

Javában nyár van és sorra követik egymást a fesztiválok, aminek szerves része, nekünk nőknek, továbbra is, hogy mit vegyünk fel, mit vigyünk, legyen smink vagy legyen pár nap szabadon, ha smink, akkor mit vigyek, milyen legyen és milyen az a "festivallook" ?  A L'Oréal most ez utóbbit segít eldönteni, vagy legalábbis eszközöket ad a kezünkbe. Számos új termékük érkezett a polcokra, amiből van amit én még vadászok, mert Szolnokra még nem ért ide, de egy hippi fesztivál sminktermékeit azért meg tudom már mutatni ;)



Hogy milyen is egy igazi fesztiválos hippie smink, azt nem igazán lehet meghatározni, mert szerintem ilyenekkor mindent szabad :) Irány mutatást ugyan leshetünk el, de engedjétek Ti is szabadjára a fantáziátokat. 


Egyenesen a L'Oréal ad most nekünk tippeket, hogy hogyan is néz ki egy szuper trendi fesztivál smink az új termékekkel:


Hippie Chic Look elkészítése

1. egységes arcbőr pl.: a L’Oréal Paris Nude Magique BB krémmel a természetes megjelenésért. A krém kapszulába zárt mikropigmenteket tartalmaz, amely alkalmazkodik a bőr különböző tónusaihoz, a benne levő SPF20 pedig védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól.
2. lépés egy kis szín az orcákra a L’Oréal Paris Sculpt arckontúrozó pirosítójának 101 Soft Sand árnyalatát, amely segítségével optikailag formázhatjuk vonásainkat. Rendkívül gyorsan és egyszerűen végezhetjük el az arckontúrozást csupán egyetlen termékkel a bőre pedig ragyogó és természetes megjelenést kap.
3. lépés, igéző tekintet a  L’Oréal Paris Color Riche Quad E8 szemhéjpúderének sötétkék színárnyalatával készítsünk egy visszafogott, füstöt sminket, majd jön a Hippie Chic Look nélkülözhetetlen kiegészítője az új L’Oréal Miss Manga Hippie szempillaspirál, amellyel lenyűgözően dús pilláink lesznek és kedvünkre rétegezhetjük a pillákon a festéket, akár 3 réteget is felvihetünk. 
4. lépés vad és finoman pimasz szemöldök,  a L’Oréal Paris Brow Artist Makerrel. Különleges krémes állaga púderessé válik a trendi, hippi szemöldökért. Elsőként rajzold meg a krémes ceruzával
szemöldököd kontúrját, majd a termék végén található kabuki ecset segítségével dolgozd el a festéket.
5. lépés, az ajkak kiemelése az új Infaillible Sexy Balm As if 103-as ajakbalzsammal, melyben az ajakrúzsok intenzitása a balzsam 12 órás hidratáló erejével párosul. Az intenzív narancsos korall árnyalat valódi sikkes Hippie megjelenést kölcsönöz viselőjének, amellyel garantáltan magára vonzza a tekinteteket.
+1 amivel még egy kis fűszert is adhatunk a megjelenésünknek, a L'Oréal Casting Sunkiss Tropical hajvilágosító spray a napszítta hatásért;)


Az első számú termékek, melyekből lesz külön poszt is :)


Én is készülök ám Nektek ötletekkel:) A hétvégén felrittyentettem három sminket, ami ideális lehet fesztiválokra, vagy bármilyen buliba, koncertre, ahova nyáron mentek. Róluk lesznek videók és képek és leírások, amiken keresztül 1-1 L'Oréla újdonságot fogok megmutatni.

Kezdetnek nézzétek meg az első videót, amiből kiderül mi "kell"  az egyik fesztiválsmink elkészítéséhez ;)
Katt a képre ;)


https://www.instagram.com/p/BHuD6TtBUr7/?taken-by=annmoment
#festivallook 1

Ha tetszenek már most a termékek, akkor érdemes lesz követni a blogot, illetve  mutassátok meg a Ti saját fesztivál sminketeket, mert szuper ajándékokért játszhattok a L'oréla Facebook oldalán, ITT :)

Hajrá Beautyk, én is fogok játszani ;)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése