2016. június 4., szombat

Nyári újdonság dömping_AVON

Hónapról hónapra rengeteg új terméket mutat be az AVON, mindig van egy új illat, új színek, új termékek sminkek, arcápolás terén egyaránt. Nyáron is rengeteg termék érkezik és most úgy gondoltam nézzük mi vár ránk nyáron, hoztam Nektek a júniusi és már a júliusi újdonságokat is :) Szuper lesz ;)





Avon Cherish the Moment parfüm
Különleges pillanatokhoz

Új taggal bővül a Cherish kollekció, méghozzá nagyon különleges páros teszi különlegessé az új illatot. Először a fekete ribizli aromáját érezzük meg, majd az orchidea könnyedsége és eleganciája tárul elénk. Még személyesen nem illatoztam meg, de ettől a két összetevőtől igazán különleges illatra számítok. A parfüm célja az élet ünnepélyes hangulatának megkoronázása.

AVON Planet Spa Revitalising Harmony
Revitalizálás a moringafa értékes magjaival


Az új három tagból álló Planet Spa Revitalising Harmony család hatékonyan revitalizálja, azonnal hidratálja és kellemesen hűsíti bőrünket. A tusolóhab alaposan tisztítja, és puhává varázsolja a bőrünket, míg a hűsítő arcmaszk mélyen tisztít és enyhíti az apró ráncok külsejét, az éjszakai gélkrém pedig regenerál és segít helyreállítani a bőr fiatalos és egészséges külsejét. Az új termékek moringafa magkivonatot tartalmaznak. Több mint 40 féle antioxidánst tartalmaz: több A-vitamint, mint a sárgarépa és több C-vitamint, mint a narancs. Ennek köszönhetően a moringakivonat igazi vitaminbomba, mely táplálja és intenzíven revitalizálja a bőrt. Nyáron is szüksége van a bőrünknek a táplálásra, az erős napsütés miatt. 

Smink kedvencek az újdonságok között  :)

Ideal Flawless CC korrektor stiftek

Számtalan kiszerelést és technikát látunk hétről hétre a különböző bőrproblémák elfedésére. Pirosság, pattanás, karikák, stb. Most az AVON különleges stfiteket hoz nekünk júliusban, melyek segítségével a bőrhibáinkat elfedhetjük. Jön az Ideal Flawless bőrtökéletesítő család CC korrektor stiftjei :)


Ideal Flawless CC korrektor stiftek a bőrproblémák szélesebb körű javításában segédkeznek, melyeket használhatunk akár egy 3 lépcsős programként, vagy igényeinknek megfelelően választhatjuk ki az ideális színt. A három különböző árnyalat segítségével ugyanis egy-egy adott problémát orvosolhatunk; a sárga stift segít halványítani a szem alatti sötét karikákat, a lila elfedi a bőrhibákat és felveszi a harcot a fakó bőrszínnel, a zöld pedig segít semlegesíteni a bőrpírt és elfedni a hajszálereket. személy szerint nekem talán a sárga segítene, mert jó kis karikáim szoktak lenni :D

AVON Shine Burst ajakrúzsok 
Gyümölcsös ragyogás

Az AVON nálam nagyon betalált a matt rúzsaival és egyértelműen izgatott lettem, mikor láttam, hogy ismét jönnek új rúzsok, bár ők a csillogást képviselik, de ugye nem lehetünk mindig matt hatás rabjai:D 



Shine Burst ajakrúzsai ígéretük szerint úgy ragyognak, mint egy szájfény, úgy fednek, akár egy rúzs, és úgy illatoznak, mint egy zamatos nyári gyümölcs.  A rúzsok hidratáló formulája szupergyümölcs-kivonatokat tartalmaznak, melyek közül a papaya-kivonat simítja, a kókuszolaj kondicionálja, míg a gránátalma-kivonat hidratálja ajkainkat. Mindemellett a tartós formula ragyogó színt és magas fedést biztosít. 15 gyümölcsös árnyalatból választhatunk kedvünkre :)



Avon Glow újdonságok
Nyári ragyogás

Ha valaki, hát én nagyon szeretem nyáron (és bármikor :D ) a bronzos sminket :) és ha ehhez még csillogás is társul akkor én meg vagyok véve :DDD Nemrég szereztem be (csak még nem jutottam el a posztig) a sokak által szeretett AVON Glow bronzert és örömmel láttam, hogy júniusban jön még két árnyalat, de nem csak egyedül :)




Az AVON Glow család talán legizgalmasabb újdonsága az AVON Glow többfunkciós bronzosító stift, mely pirosítóként és egyben highlighterként is funkcionál. A bronzosító hatásának köszönhetően kiemeli és ragyogóvá varázsolja az arcot, ugyanakkor a tündöklő hatás elérése érdekében használhatjuk a szemhéjakon, ajkakon és az orcán egyaránt. Praktikus, kisméretű kiszerelésének köszönhetően mindenhová magunkkal vihetjük és belefér még a legapróbb nyári neszesszerbe is - egy igazi „must have” darab lesz a következő hónapokban. Két verzióban, egy meleg korallos és egy visszafogott bronzos, nude árnyalatban kapható.

Az AVON Glow barnító gyöngyök idén nyáron két új árnyalattal bővülnek. Az új verziók közül a Radiant Glow rózsás, míg a Warm Coral korallos gyöngyökkel színesíti a megszokott bronzos és világosbarna golyócskák egyvelegét.

Három új árnyalattal tértek vissza az AVON Glow kétvégű sminkceruzák is, melyek egy kis izgalmat visznek a nyári szemsminkünk elkészítésébe. Végül, de nem utolsó sorban érkeznek az  Ultra Beauty ajakrúzsok az AVON Glow kiadásának árnyalataival. A rózsaszínes, korallos illetve a nude-os színek mindegyike tartós színt biztosít ajkainknak anélkül, hogy szárítaná azokat. 

AVON ANEW Vitale 25+
Megújult külső, hatékonyabb, innovatív belső
Az ANEW Vitale BB krém segíti a bőr tökéletesítését, mely továbbfejlesztett formulájának köszönhetően segít elrejteni az apróbb bőrhibákat, csökkenteni a pórusok megjelenését, halványítani a ráncok méretét és helyreállítani a bőr természetes ragyogását. A bőr fiatalságának megőrzése érdekében hasznos antioxidánsokat, A-, E, és C-vitamint illetve 20-as fényvédő faktort is tartalmaz. Egy árnyalatban kapható, mely minden bőrtónushoz illeszkedik.


Ezek a termékeke csak töredékei az újdonságoknak. Még számos termék, illat és szín vár ránk a nyáron :)
A júniusi katalógust ITT nézhetitek meg, az összes nyári újdonságot pedig hamarosan a blog Facebook oldalán fogom megosztani Veletek :)

Szép hétvégét :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése