2016. június 25., szombat

AVON FootWorks Mojitooooooooo

Van két kedvencem, a Mojito és az otthoni lábápolás, ami mindig felfrissít. Ezt a két kedvencem most az AVON összehozta és ennél jobb felfrissülés nincs is a lábaknak ebben a nagy kánikulában :)



Május óta lehet rendleni az új Footworks családtagokat, a cukrozott lime és mojito illatú termékeket, maik könnyed felüdülést, és ápolást ígérnek. Nálam most jött el az idő, hogy kipróbáljam ezeket a termékeket, mert ebben a nagy melegben minden porcikám valami ilyesmi koktélra vágyik :D

FootWorks Cukrozott lime és mojito lábradír


A csomagolás mindegyik terméknél a klasszikus. A radír és a hidratáló csavaros kupakos tubust kapott, a spray természetesen a szórófejes flakont. 
A radír édes, cukros illatú és zöld :) Majdhogynem olyan mint a csomagolása, üde, limonádés zöld. A megtisztított száraz lábra kell felvinni és masszírozás után leöblíteni, A tubusból elég könnyen lehet túl sok terméket kinyomni, így érdemes vigyázni vele, de az is igaz, hogy kicsit többet kell belőle felvinni, mint egy tartalmasabb radírból.  Nem radíroz túl erősen, így akinek komolyabb radírozásra szorul a pl  a sarka, annak érdemes még egy sarokreszelőt is bevetni (ami szintén van külön mojitos kiadás :) ).

FootWorks Cukrozott lime és mojito lábápoló lotion


Könnyed lábápoló krém, ami nem hagy zsíros érzetet, hamar beszívódik. Illata egy az egyben ugyan az mint a radíré, de színe kicsit világosabb. Neme gy mélyhidratáló termékről van szó, így inkább azoknak ajánlom, akiknek nyáron sem szokott nagyon kiszáradni a lábuk és inkább csak egy kicsi kényeztetésre vágynak, vagy minimális hidratálás azért szükséges nekik. 

FootWorks Cukrozott lime és mojito lábspray


Őszintén szólva nekem ő a kedvencem a három közül. Szeretem a lábápoló termékeket és mindig felfrissülök egy kis lábáztatóstól, pedikűrtől és egy rohangálós napon egy kis lábspray felér egy kávéval nekem :D 
A spray maga ugyan azt a cukros, lime-os, kicsit mentás illatot adja, mind az előző két termék, frissít, picit hűsít. A szórófej, szépen porlaszt, így nem fog a folyadékban úszni a lábunk :) Mindig nálam van  :)


Összességében szuper nyári termékekről van szó, de csak azoknak ajánlom akik minimális szárazsággal küzdenek, vagy egyáltalán nincs ilyen problémájuk.  A termékek mindegyike tartalmaz alkoholt, amit érezni is lehet az illatán picit, de nekem nem szárította ki a lábfejem, így gondolom nem akkora mennyiségben van benne, hogy hosszú távon esetleg szárítsa a lábat. Bár ez teljesen egyén függő, hogy kit mi szárít ki.

Szóval, ha könnyű, nyári lábápolásra vágytok, akkor ezt tudom ajánlani :)

Szép hétvégét:)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése