2016. április 28., csütörtök

Májusi AVON újdonságok

Jön a május, végérvényesen tavaszt, vagy inkább már nyarat szeretnénk és egyre merészebbek vagyunk színválasztás terén is. Az AVON is erre ösztönöz minket, mert májusban jönnek a megújult körömlakkok, újabb színekkel bővül a négyes paletta és az  Ultra Glazewear szájfények is :)




Májusban már a megújult AVON Gél hatású körömlakkjaira csaphattok le. Az új, továbbfejlesztett formula, ápoló omega olajokkal gazdagodott, akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. A már megszokott színek mellett a paletta ráadásul további 6 új trendi árnyalattal bővült, plusz egy fedőlakkal :)

Új árnyalatok: Rain Washed, Citronized, Mint To Be, Emerald City, Sapphired Up, Orange You Crazy

+ AVON Tipp:


Két új összeállítással bővülnek AVON Négyes szemhéjpúder palettái. Üde színfoltot hoz hétköznapjainkba a Rose Awakening fantázianevet viselő barackos-rózsás paletta és a Sunwashed Blossom virágos, lila és zöld színeivel:)



A Planet Spa termékek ismét egzotikus helyre repítenek minket, abban a pár meghitt percben amikor feltesszük az új Planet Spa Thai Lotus Flower tisztító arcmaszkot, vagy a Planet Spa Thai Lotus Flower relaxáló fürdőelixírrel zuhanyzunk. Keleties illatok, keleti összetevők. Lótuszvirággal és tápláló kókuszolajjal ápolják bőrünket az új termékek. A kókuszolajban lévő zsírsavak mélyen behatolnak a bőrbe, így nagyszerűen hidratálják és kondicionálják azt.



A keleti kultúrákban a lótuszvirág az élet és a tökéletesség szimbóluma. Értékes kivonatai harmonizálják a bőrt és bársonyosan lágy érzést nyújtanak.

Idén tavasszal új taggal bővül az AVON egyik közkedvelt, prémium illatkollekciója. A Today Tomorrow Always In Love parfümnél szépen lassan, először a vízililiom kifinomult jegyei bontogatják szárnyaikat és változnak fokozatosan édessé, majd a rózsaszín bazsarózsa üdesége árad szét és ejti rabul érzékeinket, végül pedig az érzéki pézsma és a fás akkordokban teljesedik ki az illat.




Ismételten ígéretes termékek jönnek az AVON-hoz, a Tomorrow parfüm és az új Planet Spa család engem nagyon megmozgatott :)
Ezeknél sokkal több termék jön a katalógusba nézzétek meg a blog Facebook oldalán -> ITT :)

Szép hétvégét és eső mentes majálist :)

Ann :)


1 megjegyzés:

  1. A Rose Awakeing palettán megakadt a szemem viszont félek, hogy megint abba futok bele, hogy a csomagolásban szépek a színek viszont ha felviszem akkor a pigmentáltságuk nagyon rossz...mert ezt már sokszor tapasztaltam az Avonnál. Kísérleteztem azzal, hogy nedves ecsettel viszem fel, szemhéj alappal és alap nélkül is próbáltam de sehogy sem volt az igazi.:(

    VálaszTörlés