2016. március 30., szerda

Dovex blogger reggeli

Csudajó meghívót kaptam a Dovex-től egy blogger reggelire :) Mondanom se kell, mennyire zsizsegtem mikor mentem :D Hogy találtak rám, a mai napig nem értem, de nagyon örültem és még egyszer köszönöm a meghívást, jó volt megismerkedni a tavaszi újdonságokkal és most örömmel mutatok meg mindent Nektek :)




Clarins

A Clarins újdonságai között egyből a sminktermékekre csapott le midnenki az asztalnál. Hamarosan érkezik 2 árnyalatban a BB Skin Detox Fluid, ami kifejezetten városban élőknek lett kifejlesztve. Kiegyenlíti és korrigálja a szabálytalan arcszínt, valamint azonnal újra életre kelti és kiemeli azt. Megismerkedtünk egy nagyon aranyos multifunkcionális termékkel, a Multi Blush Krém pirosítóval. Ami pirosító és ajakszínező, lágy és krémes, de amint a bőrömhöz ér máris poros állaga lesz. Nagy aranyos, szép kis arany tégelyben van :) A termék nem új, de a 05-ös Rose árnylat újdonság idén tavasszal. Szemrevaló darabok voltak még a krémes irizáló Instant Glow Ombre Iridescente Shimmering Szemhéjfestékek 05 silver pink egy csodás, könnyed tavaszi szín, valamint a Clarins Instant Glow Spring 5-Colour Eye Szemhéjpaletta, ami 2016-os tavaszi limitált kiadás. Matt és fényes, hideg és jeges árnyalatok alkotják a palettát, ami a Clarins-hez híven, növényi kivonatokat és ásványokat tartalmaz. A színek jól kombinálhatóak egymással, a csomagolás egyszerű, a színe viszont szép rózsás-bronzos árnyalat.


Az ajkainkat se felejtette el a márka. Rögtön kezdésnek megismerkedtünk az Eclat Minute ajakbázissal, ami egy könnyű textúrájú rúzs alap. Növeli az ajakrúzs tartósságát. Két új árnyalatot kapott az Eclat Minute Instant Light Lip Perfector, ami egy mélykondicionáló szájfény. A Clarins Instant Light Lip Comfort Oil Ajak Olaj két, már ismert árnyalata mellé, most jött (ha jól emlékszem limitált) árnyalat, egy málnás, bogyós szín.


A sminktermékeken kívül megismerkedtünk egy önbarnító tejjel és szérummal is, ami segít előidézni/megőrizni a napsütötte bőrszínt. Az önbarnító tejet már ott kipróbáltuk és pár óra elteltével, meg is látszott a hatás, ami lassan egy hete fent van és szépen egyenletesen halványul.


Az újdonságok közül a BB krém és a Glow Ombre Iridescente Shimmering Szemhéjfestékek tetszettek a legjobban.

Chanel

A Clarins után a Chanelnél is ráugrottunk a sminkekre :) Az első amit megnéztem magamnak a Chanel Les 4 Ombres Multi-Effect Eyeshadow. Sajna az árnyalatot elfelejtettem lefotózni, de egyértelműen tavaszi paletta volt :) Ibolyás lila, halvány rózsaszín, egy fehér kiemelő szín és egy mesés fémes szürke. Az a szín ütött :D A két sötétebb árnyalat erősen pigmentált volt.  A Chanel Stylo Eyeshadow 5 új hűsítő színben érkezik. Irizáló, könnyű, pigmentált színek, két kedvencem lett: 157 Beige Doré és a 197 Vert Grisé. Az első egy könnyű bársonyos, tavaszi rózsaszín árnyalat, míg az utóbbi szürkés, zöldes határozottabb szín. Az ámulatot fokozta mindenkinél a Chanel Rouge Coco Stylo rúzsok, amik magas fényűek és erősen pigmentáltak és tartósnak bizonyultak. A számomra legjobban tetsző színeket lefotóztam, de náluk is elmaradt az árnyalat nevének megörökítése :(




Új árnyalatokkal érkeznek a Chanel Le Vernis Körömlakkok, amik között biztos mindenki megtalálja a kedvencét: 506 Camélia, 512 Mythique és 504 Organdi.

A sminkek után jött két különlegesség, két arcápoló. A Chanel Hydra Beauty Flash, egy könnyű krém, extra száraz bőrre. Gyorsan beszívódott, szuper könnyű tényleg. A másik kis csoda, ami már megfogott mindenkit  a küllemével, a Hydra Beauty Micro Gel Yeux. Ő egy szemkörnyék ápoló, ami tápláló mikro olaj gyöngyöket tartalmaz. Egy picike is elég belőle, szuper takarékos termék :) Ha jól emlékszem ő is hidratál és talán (!) kisimítja az apróbb ráncokat is.


És ha Chanel, akkor parfüm :) A Coco Mademaselle illattal  és egy szuper cuki csomagolással ismerkedtünk meg. Az illat ha jól emlékszem elég erős, intenzív volt, de még is lágy, nőies vonalakat idézett. Erről teszek ide egy videót, mert leírva nem az igazi :)





Guerlain

Meglepő módon sminkekkel fogom folytatni :D Nem ismeretlenek már számotokra sem a Guerlain La Petite Robe Noire Deliciously Shiny Lip Colour rúzsok, amik számos árnyalatban hozták el nekünk (szerintem) már a a nyarat :) Megcsodálhattuk élőben a különböző nude, pinkes, narancsos vagy épp fekete árnyalatot, nekem az egyik kedvencem a 041 Sun-Twin-Set volt, ami egy üde narancsos árnyalat. Nagyon aranyos és különleges darab a Guerlain Météorites bázisa, ami csillogó bőrtökéletesítő gyöngyöket tartalmaz.


Végre élőben is láttam a Guerlain ikonikus púdereit is, aznap a legsikeresebb a bloggerek körében a Guerlain Terracotta 4 Seasons Tailor-Made Bronzosító Púder, de az én kedvencem az a kis sokféle, csillogó bronzer volt, aminek szintén nem fotóztam be a nevét ...van még hova fejlődnöm :D





Ami viszont tényleg vitte a prímet, az a kis SOS krémek, amik 5 különböző problémára nyújtanak gyors megoldást. Kis kiszerelésben jönnek és tényleg sos darabok :) pl.: ajakápoló, hidratáló, éjszakai krém, de ami nekem igazán felkeltette az érdeklődésem az a STOP SPOT volt, ami méregteleníti a bőrt és felveszi a harcot a mitesszerekkel.



Nuxe

Tavaszi újdonságokkal ismerkedhettünk meg a Nuxe-től is. Minket leginkább a Splendiouse termékcsalád érintett, pigmentfolt halványító krémből, szérumból, maszkból és szemkörnyékápolóból álló család, ami fáklyás gyömbérrel, kókusszal és C vitaminnal van gazdagítva. Semmihez sem fogható, egyedi illat jellemzi. Nagyon finom :) A krémet próbáltuk ami egy könnyű, gyorsan beszívódó, szerintem tartós illatú termék.


A pigmentfolt halványító családon kívül még megismertünk egy új ránctalanító családot, a Nuxuriance Ultra-t. És itt találkoztam először direkt férfiaknak kidolgozott ránctalanítóval, a Nuxellence bőrfiatalító és energetizáló anti -aging fluid-dal, aminek szintén különleges illata volt, nem az a tipikus férfi kence :).




Nagyon sokmindennel találkoztunk, nagyon jó volt a délelőtt, köszönöm még egyszer a meghívást és bízom benne, hogy később lesz ilyenben még részem :)

Ann :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése