2016. február 19., péntek

VICHY Dermablend 3D

Újdonságként jelent meg nem rég a Vichy Dermablend 3D korrekciós alapozója, amit az aknéval küzdőknek fejlesztett ki a márka. Volt a Joy magazinban egy kis minta, mait tegnap előtt kipróbáltam, de gondoltam egy napos használt után is tudok azért használható véleményt mondani róla, még ha rövid is leszek :)


Az alapozót zsíros aknés bőrre fejlesztették ki és érzékeny bőrre is ajánlják. Nem komedogén, parabén mentes és hipoalgergén. Ezekre csillan fel a mi szemünk :)

Az alapozó összetevői egész nap munkálkodnak, vagyis:
- egész nap nyugtatja a gyulladt bőrt, csökkenti az elszíneződött hegek kialakulásának esélyét - eperuline
- segít visszaszorítani a látható bőrhibákat - szalicílsav
- "soft focus" pigment részecskék elfedik a bőrhibákat
- egész nap könnyed, tartós, természetes fedés




Az újságban lévő kis minta az egy napra volt elég, van, vagyis már csak volt pár gyönyörű, piros gyulladt pattanásom, így szépen megmutatta az alapozó mit tud.
Az alapozó valóban elfedte a hibákat és úgy használtam, mint a fenti videóban. Először mint korrektor felvittem a gyulladt területre, majd mint alapozó oszlattam el az arcomon. A finish matt, teljes fedés és mint tényleg nem  látszódott volna annyira az a pár dudor az arcomon. Tehát a "külső" ígéretek beváltak. Ami viszont meglepett, hogy az összetevők tényleg dolgoztak, nap végére érezhetően csökkent a gyulladás, kisebbek lettek a pattanások és a problémás területe az arcomnak érezhetően más volt. Tehát ez az alapozó valóban tudja a dolgát. Kezeli a problémát, nem csak elfedi!

DE! Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy tényleg csak zsíros bőrre használjátok. Nem azért mert a normál/ száraz bőrt kiszárítja (bár hosszú távon el tudom képzelni, hogy szárít), hanem azért mert száraz bőrömön kis idő után már nem mutatott jól az alapozó, nem volt szép a fedése, pikkelyes lett. Ez biztos a bőrtípus miatt van, mert ugye zsíros bőrre lett kifejlesztve. Nekem is volt akném, bár a bőröm mindig is vízhiányos volt, így nem biztos, hogy a hasonló problémával küzdőknek ez megoldás. Ha vízhiányos, aknés bőrötök van, akkor először mintát kérjetek/szerezzetek, mert lehet nálatok se fog úgy viselkedni az alapozó, ahogy kellene.
Ha zsíros aknés a bőrötök próbáljátok ki, mert biztos segít enyhíteni a problémát és könnyebb lesz vele kezdeni a napot :)

Szóval egy napos használat után úgy tűnik, az ígéretit tartja a Vichy Dermablend 3D korrekciós alapozó :)

Próbáltátok már?
Ti mit használtok aknéra/pattanásokra?


Szép hétvégét Beautyk :)
Anna :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése