2016. február 2., kedd

Ábrándos február

Februárban már a tavaszra készít fel minket az AVON. Ebben a hónapban mind az álmodozásról, álmaink, vágyaink megvalósításáról, sikereink és önmagunk ünnepléséről szól. Az egész katalógust átjárja ez a hangulat és azt lapozgatva engem is. Lehet, hogy ez az új parfümnek köszönhető, vagy annak, hogy már tényleg tavaszt akarok és frissességet és új lendületet venni, de ez a katalógus most felemel minket. Irány a tavasz :D :)





AVON Dreams 
Éld meg álmaidat!



Az AVON legújabb parfüme az AVON Dreams mesébe illő illatával álmodozásra csábít és egy gyönyörű rózsákkal teli kertbe kalauzolja érzékeinket. A Dreams parfümben a lédús szilva, a százlevelű rózsa és elegáns fás aromák alkotnak kifinomult ötvözetet. Az új parfüm ciprusos-virágos illatkategóriába tartozik, így az édeskés, romantikus esszenciákat némi extravagáns, de elegáns jegyekkel egészíti ki és teszi teljessé. A belső után, a külső mellett sem mehetünk csak úgy el. Igazi könnyed, nőies külsőt kapott, olyan mint egy drágakő. A februári katalógusban van alkalmatok megszagolni, de engem már a megjelenése és az összetevők megfogtak. A kis minta alapján nekem a rózsás, kicsit krémes, lágy illat adja a fő vonalat. Kellemes, nőies, kifinomult az illata. 




AVON Naturals rózsa és barack
A tavasz első fuvallata

Ha minden porcikánkon szeretnénk már a tavaszt, a jó időt érezni, arra is összeállított egy klassz hármast az AVON. Az  új Naturals szettje nyarat idéző összetevőivel igyekszik testünket és lelkünket is elvarázsolni, miközben kint még javában tombol a tél. Az illatos tusfürdő, a frissítő testpermet és a hidratáló testápoló nemcsak a hosszan tartó frissesség ígéretét hozzák el otthonunkba, hanem érzékeinket rabul ejtve repítenek bennünket egy varázslatos világba. Első körben én barackot éreztem aztán jött a finom rózsa :) Nem biztos, hogy tudok nekik ellenállni :)

AVON rúzsceruza – szikrázó, új árnyalatokban
Precíz és gyors megoldás a hétköznapokra

Az AVON kicsavarható rúzsceruzája most 5 új, fényes árnyalattal bővül, melyek remek kiegészítő lesznek egy tavaszi/nyári sminknek :) A rúzsceruza nemcsak gazdag, krémes és ragyogó színt kölcsönöz az ajkaknak, hanem hidratált érzést is biztosít. Praktikus kialakításának köszönhetően precíz és egyszerű használatot tesz lehetővé, hiszen kontúrozásra és színezésre is egyaránt tökéletesen használható, plusz tökéletes útitárs válhat a kedvenc árnyalatunkból.



AVON Color Trend 
Szikrázó ajkak

Az új ColorTrend Vinyl szájfények használatával egy pillanat alatt gyönyörűen ragyogóvá és hidratálttá varázsolhatjuk ajkainkat. Az új szájfények szikrázó árnyalatokkal hozzák el a tavaszt és az energiát. Ők is praktikus kiszerelésben kaphatóak így  ha sietünk vagy a táskába dobjuk vagy zsebre vágjuk és már indulhatunk is :)







 AVON négyes szemhéjpúder 
Igazi tavaszi árnyalatok

A matt hatás szerelemesei most szemük hangsúlyozásához kedvükre válogathatnak az AVON négyes szemhéjpúder öt új matt árnyalata közül. Az egymást tökéletesen kiegészítő, profi módon összepárosított árnyalatok csillogás nélküli bársonyos, matt hatást kölcsönöznek a szemhéjaknak. A számokkal jelölt színpalettának köszönhetően könnyedén, egyszerűen készíthetünk egymással gyönyörűen harmonizáló, színátmenetes sminket. A drámai hatás pedig tovább növelhető a púderek nedves használatával.
Az öt árnyalatból kiválasztottam azt a hármat, ami számomra igazi tavaszi hangulatot hoz, ezt így egyben egy palettában elfogadnám :)


A sok vibráló illattal és színekkel, hamar megteremthetjük magunknak a tavasz ábrándos hangulatát.
A teljes katalógust ITT nézhetitek meg.

Írjátok meg Nektek mi a kedvenc újdonságotok ebben a hónapban :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése