2016. január 26., kedd

Matt az új fényes

Kész, végem van, februárban AVON katalógus nem kerülhet a kezembe... :D Ugyanis jönnek a matt rúzsok és egytől egyig gyönyörűek :D Nah jó, tesztelés lesz természetesen és legszívesebben mind a 15 árnyalatból, de erős leszek :D valamennyire :) Hoztam szín mintákat és infókat:)



A sok szuper újdonság közül, a legfantasztikusabb és számomra legérdekesebb, legjobb újdonságok a matt rúzsok.  Időről időre trendi az ajkakat hangsúlyozni, időnként fénnyel, időnként intenzív de matt színekkel. Most egy ideje trendi a matt és egyre több márkától tudjuk beszerezni, így lehet válogatni, értékelni és a "végén" beszerezni a kedvencből a legjobb árnyalatokat :)



Az új matt rúzsok 15 szuper árnyalatban érhetőek majd el. Formulájuknak köszönhetően nem szárítanak, hidratált érzést nyújtanak, bársonyosan siklanak az ajkakon és hosszan tartó, erős fedést adnak. Ha ez mind igaz, akkor nagyon sokan boldogok leszünk egy - egy AVON matt rúzs tulajdonosaként:) a színek közt megtaláljuk a hétköznapi visszafogott nude árnyalatoktól kezdve a tavaszi pasztelles vagy épp vibráló árnyalatokon át a mély, erős hódító tónusokat is :) Én már nagyon várom őket :)



























Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, engem megnyertek a színek. A képeknél remélem sokkal mattabb lesz a végeredmény.
Ha még van aki nem tudja eldönteni, hogy matt vagy a fénylő hatásért van oda, annak hoztam ismételten egy kis videót, hátha segít ;) :)




Ann :)

1 megjegyzés: