2016. január 13., szerda

L'Oréal, Golden Globe

A napokban minden hír az év egyik legrangosabb díjátadójáról, a Golden Globe-ról szólt. A legnagyobb sztárok között a vörös szőnyegen felvonultak a L’Oréal Paris szépségnagykövetei is. Kaptam egy kis anyagot a nagykövetek sminkjeiről, amik között megjelennek az idei év tavaszi/nyári sminktrendek jellemzői is.


A sort rögtön Jennifer Lopezzel kezdem, aki sosem nyúl mellé, sem ruhában és nagyon sminkben sem. Első ránézésre, mindig a jól bevált sminket viseli, inkább a rúzsokkal, szájfényekkel szokott kombinálni. Tavasszal tredni lesz az erőteljes rúzs is, jönnek a vörösök és ezt JLo is tudja :)





Eva Longoria tényleg hozta a számomra klasszikus Eva sminket, füstös-cicás-hangsúlyos szem, visszafogod ajkak. Az általa használt False Lash Superstar szempillaspirál könnyű viselet akár a hétköznapokon, de a hosszú, éjszakába  nyúló eseményeken, főleg hasznos :).




Kritina Bazan is marad egy klasszikus megjelenésnél, bár nála inkább a visszafogottabb, természetesebb sminket szoktuk meg. Itt is megjelenik az erőteljes, vörös rúzs, amihez tökéletesen passzol  a darkos, füstös smink, ami egy hajnalig tartó partyhoz tökéletes.
Róla, se egy nagy képet, se egy videót nem találtam a  hétvégi díjátadóról bocsi :(
Pedig az ő rucijára is kíváncsi lettem volna, nah meg a mosolyára is :)



A mindig bájos Julianne Moore is követi a trendeket, vagy azok követik őt? A mindig visszafogott, üde, nude sminkben megjelenő színésznő teljesen az idei évi tavaszi nyári trendekkel megegyező sminket kapott. Az általa használt L'Oréal Volume Million Lashes szempillaspirál nagyon szuper, érdemes beszerezni :)



Jane Fonda, hasonlóan Julianne-hoz a visszafogottság híve. Az általa használt Infaillible matt alapozó, egy tartós, jól fedő, ámde könnyű textúrájú alapozó, amit én is nagyon szeretek viselni. Észrevehetetlen :)



Egy hétig lehetne sorolni, hogy mindenki mennyire szép volt az idei Golden Globe díjátadón:)
Nekem a a kedvencem Jennifer Lopez és Julianne More sminkje volt. Szépek és inspirálóak, mint a L'oréal nagykövetek mindig :)

Nektek volt kedvenc sminketek/ruhátok a díjátadóról?
Mennyire követtétek az eseményeket?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése