2016. január 15., péntek

Chanel L.A. Sunrise

Egyértelműen várom a tavaszt és vizslatom az újdonságokat, inspirálódok, ezzel is azt remélve, hogy minél hamarabb jó idő legyen :) Egészen friss videóval találkozta tegnap este, a Chanel, tavaszi kollekcióját felhasználva készültek gyönyörű sminket, plusz az L.A. Sunrise kollekció arca Axente Vanessa, így egyértelmű volt, hogy megmutatom nektek is mit találtam :)


Az L.A. Sunrise tavaszi/nyári kollekcióhoz tartoznak, gyönyörű, üde színű rúzsok, finom, ámde építhető szemhéjpúderek és gélek, szempillaspirál, szemceruzák és lakkok. Kiemelném, a három kedvencem, amikhez hasonlót igyekszem majd beszerezni tavaszra :)


Illusion D'Ombre
Long Wear Luminous Eyeshadow
Hószántartó, intenzív színű, gél állagú festék, ami tavasszal három limitált árnyalatban kapható majd: 118 Moonlight pink (kedvenc, abszolút, kell :D ), 122 Ocean light, 126 Griffith green



Sunkiss Ribbon
pirosító
Selyemfényű színek, rózsaszín, korall, bézs, egyedi dizájn. 






Le Vernis
Nail Glos
683 Sunrise Trip árnyalatával, kilóg a szokásos finom, tavaszi árnyaltakból, de egy nyáresti buliba simán ott a helye :) 



Üde sminktippek, egyenes a Chaneltől :)












Igyekszem minél több tavaszi újdonságok, trendet, sminket elhozni Nektek, nyitottam is neki egy külön fület a blogon, remélem tetszik Nektek :)
Ha valamire kíváncsiak vagytok írjátok meg és utánanézek :)

Szép hétvégét :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése