2015. december 1., kedd

Kedvenc Avon újdonságaim -decemberben

Új hónap, sok sok újdonság az AVONnál, amiket most azért is érdemes figyelemmel követni, mert akár ráakadhatunk a decemberi katalógusban azokra a karácsonyi ajándékokra, amiket már régóta keresünk szerettein számára.



December, évzáró bulik, karácsonyi partyk, szilveszter... 
és új Outspoken Party! by Fergie parfüm szett


 Az élet tele van kalandokkal és különleges, pezsgő pillanatokkal. Ezt az életérzést ragadja meg és csábít táncra az AVON legújabb Outspoken Party! by Fergie parfümje. Az új illat mámorító virágok és csábító gyümölcsök aromájának pazar kombinációja, melyben feledhetetlen és lüktetően fiatalos benyomásról a bazsarózsa, a magnólia és a lédús málna gondoskodik. Az Outspoken Party! by Fergie a parfüm mellett testápoló és deo spray verzióban is kapható, így a szett tökéletes meglepetés lehet a fa alá is.

Normál árak:
Outspoken Party! by Fergie: 5 799 Ft
Outspoken Party! by Fergie szett: 8 597 Ft




Ünnepek klasszikus köntösben / klasszikusok ünnepi köntösben :)

Ebben az időszakban nem csak mi, hanem kedvenc termékeink is ünneplőbe öltöznek az AVON jóvoltából :) Az AVON csapata pár klasszikus kedvencet ünnepi, csillogó köntösbe öltöztetett  ami nagy örömünkre.
Rúzsceruza: 1 398 Ft

Az Ultra Colour rúzsceruza kollekció az ünnepi megjelenés mellett négy új árnyalattal is bővült, melyek mindegyike ragyogó színt és precíz kontúrt ad ajkainknak. A gazdag, krémes és ragyogó árnyalatú rúzsok mindemellett hidratált, ápolt érzést biztosítanak.

Ideal Flawless kőpúder különleges kiadásban: 2 899 Ft
Egy praktikus csomagolású púder mindig jó ha van nálunk és ha még az alaklomhoz is passzol a csomagolása, akkor még bátrabban kapjuk elő ha szükség van rá. Az Ideal Flawless mattító kőpúder is megkapta a klasszikus ünnepi dekorációt, de mindezek mellett ígéretesnek tűnik a belső értéke is. A púdernek köszönhetően bőrünk természetes, matt hatású lesz és minden szögből hibátlannak tűnhet, így legszebb formánkat hozhatjuk minden fotón.

A népszerű SuperShock szempillaspirál szintén különleges kiadásban kapható az ünnepek alkalmából. A forradalmi keféjű szempillaspirál ultrafekete, tartós viseletet és igéző tekintetet biztosít, csomósodás nélkül.

SuperShock szempillaspirál a dús és ívelt pillákért különleges kiadásban: 1 999 Ft

Karácsonyi ragyogás a körmeinknek is,
Magic Effects Liquid Sequin csillámos körömlakk



Borítsd körmeidet ragyogó csillámokba az ünnepek alkalmával! A négy elegáns árnyalatban kapható fényvisszaverő csillámos körömlakk, háromdimenziós hatást kölcsönöz körmeinknek, mely túlragyogja a legszebb csillagokat is az ünnepek alatt. szeretem az ilyen glitteres lakkokat, szuper párokat lehet velük alkotni egy - egy színnel :)

A kedvenc, téli, lazítós esténken se hagy magunkra az AVON :)

Az AVON az ünnepek közeledtével két limitált kiadású, karácsonyfadíszhez hasonlító habfürdő különlegességgel készült. Az egyik verzió a rózsa édes aromájával kényezteti, míg a másik a friss zöldalma (tényleg alma, fini :) ) illatjegyeivel pezsdíti fel a testet és az érzékeket.

Habfürdő rózsa- vagy zöldalma illattal: 999 Ft

Az AVON klasszikus habfürdő családja is egy téli különlegességgel bővül, mely a csábító piros bogyós gyümölcsök mámorító illatával édesíti meg a pihentető fürdőzést. Ez utóbbi lett az én kedvencem a katalógusban, igazi téli, nyugis illat :)


Habfürdő Piros bogyós gyümölcsökkel: 949 Ft


Ők lennének a decemberi újdonságok, melyek nagy részét szívesen látnám itthon én is, de akár a karácsonyfa alatt is :)


Hamarosan érkezem egy két karácsonyi ajándék tippel, ha kozmetikumokat szeretnétek ajándékozni, lehet érdemes lesz visszanézni :)

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)



2 megjegyzés:

  1. ÚÚúú, ez nagyon szép lett!!! Nem vagyok nagy avon-párti, de ez wow! Tuti, hogy be fogok szerezni 1-2 ilyen körömlakkot, meg egy rúzsceruzát! :) Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ige, nagyon szuperek lettek a karácsonyi termékek és a parfümnek is szuper illata van, édes és energikus :)
      Már elérheted az új katalógust itt: https://avononline.avon.hu/e-katalogus/
      Jó böngészgetést :) :*

      Törlés