2015. november 3., kedd

Novemberi szépségek a L'Oréaltól

Ahogy bejön egy új évszak, vagy már kacsingatunk a következő felé sorra jönnek ki az újdonságok, amiket ezerrel várunk, főleg ilyenkor, novemberben amikor már várjuk az első havazást, amikor már akarva-akaratlanul azon jár az agyunk, kinek mit vegyünk karira, mit főzzünk, milyen legyen itthon a dekor és még a kozmetikai márkák sem hagynak minket nyugodni, és nem hagynak engem nyugodni a Maybelline és a L'Oréal új termékei sem :D



Őszintén bevallom, a Maybelline matt rúzsait, a Color Sensational Creamy Mattes várom a legjobban és ha sikerül, Joy napokon le is csapok rájuk. Krémes textúrát, káprázatos színeket ígér és azt, hogy nem szárítja az ajkakat :) erre külön oda lesz figyelve ;)





L’Oréal Paris La Palette Nude  &  Volume Million Lashes Feline
ez az a szett, aminek bárki, anyuka, tesó, anyós, sógornő, barinő, bárki örülne karira 

És, hogy miért? A La Palette Nude paletta egy 10 színből álló nude paletta, melynek csomagolás exkluzív, egyszerűen sugárzik belőle a kifinomultság. A lágy rózsaszíntől a csokoládéig válogathatunk a hangulatos nude árnyalatokból és készíthetünk elegáns nappali, vagy merészebb esti sminket. Játszhatunk a színekkel, kifejezhetjük a hangulatunk, egyéniségünk, egyetlen egy elegáns palettával. 



És mi koronázza meg a sminket? Szerintem egy jó szempillaspirál.Ha a tökéletes eyelook szettet szeretnéd akár magadnak, akár valaki másnak megvenni, lehet érdemes lesz a Volume Million Lashes Feline spirált a paletta mellé csapni, mert intenzív, fényes fekete pigmentjeivel lélegzetelállító pillákat varázsol a tövektől a végekig.  Értékes olajokkal gazdagított összetevője nem csak ápol, de ragyogóvá teszi szempillákat. Speciális ívelt keféjével könnyen cicaszemet varázsolhatunk magunknak. 




Többek közt ezeket az újdonságokat szeretném már nagyon látni élőbe is, és igen ez már legalább a harmadik poszt, hogy kari ötletet látok egy két termékben, de szerintem nem csak én vagyok ezzel így :)

Jut eszembe, ma érkezett, friss ropogós hír a L'Oréal háza tájáról!
Irina Shayk csatlakozott a L’Oréal Paris szépségnagykövetek csapatához :)


Az élete, pályafutása mesébe illő. Orosz kisvárosból indult és rövid időn belül  a kifutók és neves magazinok sztárja lett.


Szép hetet Beautyk :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése