2015. november 1., vasárnap

Még egy adag újdonság az Avontól :)

Múlthéten már beszámoltam Nektek, az AVON novemberi smink újdonságairól és ígértem, hogy még lesz egy poszt telis-tele kényeztető, ápoló termékekkel. Köztük is ki lehet már nézni egy-két ajándéknak valót, nagyon izgalmasak és nagyon karácsonyi egy-kettő :)





Édes, csokoládés kényeztetés
AVON Planet Spa Indulgent SPA Ritual csokoládés fürdőelixír és hidratáló arcmaszk


Tápláló csokoládéval és ápoló shea vajjal kényeztetnek testet és lelket az új Planet Spa termékek. A selymes fürdőelixír gyengéden hidratálja és táplálja a bőrt minden zuhanyzás alkalmával, miközben a csokoládés hidratáló arcmaszk a relaxálás perceit édesíti meg és varázsolja arcunkat selymesen puhává.



Footworks Gránátalma és csokoládé hidratáló lábápolók



Az AVON Footworks új családdal bővült, melyek a csokoládéval és gránátalmával kényeztetik és varázsolják pihe-puhává a lábakat mindössze három lépésben.

A termékek alapillata finom krémes, édes, nem tolakodó sem a csoki, sem a gyümi illat, nagyon kellemes az összhatás.



Ezekkel a termékekkel én nagyon kacsingatok, mert a Footworks termékek az egyik állandó kedvenceim az AVON-nál, az örök favorit nálam, a tengeri sóval gazdagított lábradír és balzsam.


AVON Naturals tej és méz szett

A tej és a méz hallatán kinek nem az abszolút kényeztetés és a pihe-puha bőr jut az eszébe? Az AVON új Naturals szettjében éppen ezért ezt a két értékes és ápoló összetevőt egyesítette. A hidratáló testápoló és a kézkrém, valamint az illatos testpermet mind mézkivonatot és tejfehérjét tartalmaznak, melyek nem csupán bőrünket ápolják, hanem érzékeinket is kényeztetik illatukkal.
A szett kis doboza nekem nagyon tetszik, elegáns, minőséget ígér. Így ősszel, de főleg télen hozzám ezek a krémes illatok állnak közel ha testápolásról van szó. Nyáron a gyümiket részesítem előnybe, hidegebb napokon a krémes, mézes, vaníliás tusfürdőket, testápolókat szeretem. És ha már vanília....


AVON Naturals vaníliás körtés sampon és balzsam

Az AVON új Naturals hajápoló duója a zamatos körtét ötvözi az egzotikus vanília mennyei illatával. A Naturals vanília és körte sampon kisimítja a hajat és segít kordában tartani a rakoncátlan hajszálakat. A hajmosást követően a Naturals vanília és körte balzsamnak köszönhetően hajunk sima és fényes lesz, ráadásul a kifésülést is nagyban megkönnyíti. Minden hajtípusra használható.


Személy szerint nem szoktam AVON sampont, balzsamot használni, most is még csak keresgetem az igazit, de akik kedvelik ezeket a termékeket, azok ne hagyják ki ezt az igazán őszies, kényeztető illatot sem :)

Téli mesevilág kicsiknek és nagyoknak egyaránt

És akkor aki, már novemberben szeret a karácsonyra hangolódni annak kötelező darab otthonra a vidám Mr. és Mrs. Frosty hóemberes habfürdő páros. Fűszeres almás illetve áfonyás, narancsos illatuknak köszönhetően élménnyel telivé varázsolnak minden fürdést. Igazi karácsony illatuk van és nem tudok dönteni melyeket rendeljem, de azt hiszem mindkettőt :D



Akik inkább meghitt, álmodozó hangulatra vágynak, azok számára az új AVON Senses Winter Dreamland hidratáló tusfürdő család a megfelelő választás. A lágy pirosló málna és az édes fűszeres alma illata igazi téli hangulatot teremt és kényezteti érzékeinket a zuhany alatt, miközben a hidratáló összetevők gondosan ápolják bőrünket. Amennyiben nem csupán zuhanyzás közben szeretnénk élvezni a csábító téli illatot, akkor válasszuk a folyékony szappan változatot, hogy a téli hangulat egész nap végigkísérhessen minket.



Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de akaratom ellenére elkapott a karácsony feeling, ahogy átnéztem az újdonságokat és már azon pörögtem, hogy kinek mit rendelnék ezek közül :D Szerintem, ha átlapozzátok a novemberi katalógust Titeket is elkap kicsit ez a kora karácsonyi érzés :)

Jó böngészgetést Beautyk :)


Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése