2015. október 27., kedd

Novemberi smink újdonságok az Avontól

November hónapban már elkerülhetetlenek a hatalmas akció, a különböző újdonságok, téli limitált terméke, minden katalógusból és reklámból már a karácsonyi meghitt hangulat árad és akarva akaratlanul minden újdonságban meglátjuk valamelyik családtagunk leendő karácsonyi ajándékát. A novemberi AVON újdonságokkal sincs ez másképp. Olyan szuper dolgok jönnek, amikből igazán lehet válogatnia  a család hölgy tagjainak egy-két meglepit karácsonyra, vagy mikulásra :)



AVON Luxe
Ünnepi smink egy mozdulattal!

A Luxe termékek három új, fantasztikus alapdarabbal bővülnek, amikből egy ilyen szett, szerintem szuper ajándék lehet karácsonyra. az én anyukám tuti örülne egy ilyennek :)

Luxe kőpúder

A púdert már a csomagolásával igazi luxust és kényeztetést sejtet és ez az ígért csak fokozódik a púderben lévő zafírkivonatnak köszönhetően, amitől a púder formulája különlegesebb, könnyebb, nem szárítja az arcbőrt, egyenletesebbé varázsolja a bőr textúráját és lágy tónusú pigmentjei halványítják a bőrhibákat.


Az exkluzív Luxe kőpúder lenyűgöző végső simítással koronázza meg sminkünk, így sima és fényűző, matt hatást nyújt arcunknak. Az új elegáns, tükörrel és szivaccsal ellátott csomagolásnak köszönhetően pedig bárhol könnyedén megigazíthatjuk sminkünket, hogy az mindig tökéletes legyen.
Őt mindenképp ki fogom próbálni, mert mostanában szeretek csak primert és púdert használni és nagyon érdekel az új összetevőjű, finom púder. Kíváncsi vagyok a fedésére és hogy tényleg nem szárítja a bőrt.




Luxe Glamorous Lash szempillaspirál
Az utóbbi időben egyre több márka rukkol elő olyan termékekkel, amik ápolják, erősítik a szempilláinkat, van aki külön szérumot dob piacra, de akad olyan, többek közt az AVON is, akik szempillaspirállal kombinálják az ilyen hatású termékeket.


Az új spirál, 2in1 termék. Egyik oldalán található exkluzív erősítő szérum a szempillák tövén alkalmazva segít megakadályozni azok kihullását és töredezését, miközben teltebb, dúsabb külsőt kölcsönöz nekik. Hosszútávon pedig elősegítheti a szempillák növekedését és erősödését. A Luxe Glamorous Lash másik fele egy klasszikus mandula formájú spirált rejt, mely gyönyörűen dúsítja és különválasztja a szempillákat.
Kiváló választás lehet azoknak, akik még nem próbáltak erősítő terméket, azoknak akik nem mertek eddig ilyen termékbe fektetni. ez utóbbiaknak azért ajánlom, mert a spirál ára 2.599 Ft és ennyiért nem csak egy szérumot próbálhatnak ki, hanem egy klasszikus spirál tulajdonosai is lehetnek vele, ami minden alkalommal jól jöhet.

Luxe Shine Brilliance ajakrúzsok

Az új Luxe Shine Brilliance ajakrúzsok a szájfények ragyogását ötvözik a rúzsok briliáns színével. A különleges fényvisszaverő mikrogyöngyök ugyanis káprázatos ragyogást és fényt kölcsönöznek az ajkaknak, miközben a selymes, ápoló összetevők elragadóvá varázsolják azokat. A Luxe új ajakrúzsai öt ellenállhatatlan, ragyogó árnyalatban kaphatóak.



AVON sminkpaletták
Igazi sminkfüggők számára

Azt hiszem már a Maybelline The Nudes palettánál is írtam, hogy mennyire jó tud lenni, egy jól összeállított szemhéjpúder paletta, vagy akár olyan dobozka, amiben pirosító és kontúrozó termékek is vannak. Az AVON már gyakorlott jól működő paletták kialakításában, legye szó négyes vagy több árnyalatból álló palettákról és most karácsonyra hoztak még palettákat, amik igen csak jól mutatnak a csizmákban vagy a fa alatt :)


AVON 8 az 1-ben szemfestékpaletta

Neki már volt októberi elődje, de most 2 új verziót ünnepi csomagolásban is beszerezhetünk :) 8 egymáshoz tökéletesen passzoló árnyalatot tartalmaz a paletta, melyeket akár egymásra építve a diszkréttől az intenzív hatásig, kedvünk és alkalom szerint variálhatunk. Karácsony alkalmából különleges kiadású palettákkal bővül a kollekció, melyek a selymesen csillogó barna illetve a lilás-szürkés árnyalatokat foglalják magukban.



AVON Professzionális sminkpaletta

Azok számára, akik szívesen hordják maguknál teljes sminkkészletüket, hogy bárhol és bármikor mesés sminket varázsolhassanak maguknak, igazi csemege lehet az új  professzionális sminkpaletta. Ez a mini sminkkészlet ugyanis 15 különféle árnyalatú szemhéjpúdert, 4 szájfényt és két arcpirosítót is tartalmaz – természetesen a hozzájuk tartozó applikátorral, szájfényecsettel és pirosító ecsettel együtt. A képek alapján számos variációt állíthatunk elő a mono füstöstől, a színesebb, árnyaltabb , dögösebb sminkekig bármit :)






AVON Always on Point szemkontúrceruza
Légy mindig pontos – de ne csak a randin

Az AVON új krémes, metál színű Always on Point szemkontúrceruzái segítségével mindig pontos vonalat húzhatunk szemhéjunkra, ugyanis a kupakban elrejtett hegyező önhegyező funkciót lát el, így ceruzánk feje mindig használtra kész lesz. Az AVON szemceruzáival mindig meg voltam elégedve, nagy kedvenceim a csillogó glimmerstick ceruzák, amik tartósak, krémesek és pigmentáltak.





AVON Magic Effects kozmikusan csillogó körömlakkok
A kozmikusan csillogó körmökért


Az AVON Magic Effects körömlakkcsalád ismét új taggal bővül. A három ragyogó árnyalatban kapható Magic Effects Cosmic lakkok ugyanis igazi kozmikus csillogásba borítják körmeinket. Használjuk őket egymagukban, vagy akár párosítsuk hozzájuk kedvenc színben passzoló alaplakkunkat



AVON Tipp


Készíts ombre körmöket a Magic Effects kozmikus körömlakkok segítségével! 

Lakkozd ki a megszokott módon a körmeid és hagyjd, hogy azok megszáradjanak. 
Ezt követően húzz egy csíkot egy szivacsra a választott Magic Effects körömlakkok valamelyikével. Végül a szivacsot körömvégekhez nyomva vidd rá a színt a kilakkozott felületre, míg az átmenetet nem képez a két lakk között. Utolsó simításként oszlass el egy réteg áttetsző körömápolót.


És még nincs vége az újdonságoknak, lesz még egy poszt, amiben a kényeztető, testápoló termékeké lesz a főszerep :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése