2015. október 12., hétfő

L'Oréal újdonságok

Már beszámoltam az őszi újdonságok egy részéről, ami hozzám eljut, de eggyel még adós vagyok Nektek... a L'Oréal is új / megújult termékekkel köszönti az őszt, amiből nekem már van is kedvencem, amit igyekszem minél hamarabb beszerezni, bár már a következő termékeket is ismeritek és biztos, hogy valamit Glamour napokon be is szereztetek, de hátha tudok újat is mondani :D




Infallible Gloss Bar 

A L’Oréal Make-up Designer Paris megalkotta az új Infallible Gloss Bar szájfényt.
Hozzánk összesen 10 árnyalatban került a boltokban és 3 különböző finish-sel. Többségében csillámosak vagy krémes fényűek, de van köztük matt, az ajakkrémekre emlékeztető is.
A szájfények kiemelkedő tulajdonsága, hogy hyaluron savat és fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, tehát hidratálja, ápolja az ajkakat és mindemellett kiemelkedő színekkel rendelkeznek.
Másik érdekesség, hogy ezek a szájfények applikátorai új formát kaptak, amik illeszkednek az ajkak vonalaihoz és belül lyukas, ezek által elvileg sose látott könnyedséggel színezhetjük az ajkainkat.
Engem leginkább a matt hatású szájfények (ez így elég ellentmondásos :D ) érdekelnek a legjobban, három árnyalatról tudok, ami matt finisht ad, a 407 smoke me up, a 401 amen és a 402 forgive my sin, amit a legvalószínűbbnek tartok, hogy beszerzek az a smoke me up, mert képek alapján ő az a hideg pinkes árnyalat amit színként nagyon szeretek hordani. De majd élőben kiderül és valami teljesen mást veszek :D

Linkelek Nektek egy videót, amiben tök jól megfigyelhetőek a szájfény variációk (igaz a nálunk nem kapható színek is) és az újragondolt applikátor fej.



True Match



A L'oréal számomra egyik legikonikusabb terméke a True Match alapozó. Most ősszel új külsővel és új összetevőkkel jelentkezett. De a legjobb tulajdonságát csak a végén árulom el :)
Szóval új külső, új belső. B- és E- vitaminnal, illetve glicerinnel gazdagították, ami nekem egyből azt mondja, hogy télen de jó lesz őt használni :) a pórusokat nem tömíti el,nem tartalmaz olajokat, parfümöket így kicsi a kockázat az irritációra. Az összetevőkön túl a textúra is könnyedebb, hogy még egyszerűbb legyen felvinni és még egyenletesebben fedjen.
De ami nekem a legjobban tetszik, hogy végre nem csak világos és sötét árnyalatok közül válogathatunk, hanem hogy megtaláljuk a saját True Match alapozónkat, már hideg és meleg árnyalatokban is gondolkodhatunk. És ha nem tudtok eligazodni a sok szín, árnyalat között, de tényleg az igazit szeretnétek megvenni, itt egy kis segítség egyenesen a L'Oréaltól :)




Beszereztétek valamelyik újdonságot már?
Mi a véleményetek róluk?
Szép hetet Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése