2015. szeptember 21., hétfő

TheNudeLook - Nude Lips

Azt hiszem, abban mindannyian egyet érthetünk, hogy a nude színek azok az árnyalatok, amik, minden alkalomhoz passzolnak, amik egyszerre teszik üdévé, bájossá, elegánssá, feledhetetlenné az arcot, mindezt a maguk egyszerűségének és letisztultságának köszönhetően. Éppen ezért gondoltam egy minisorozat írni a nude sminkről, mert egyszerű, mert rá igaz, a kevesebb néha több, mert egyszerre lehet elegánsan hétköznapi, de tündökölhetünk is vele, mint egy hercegnő. Az első rész a rúzsoké, mert egy nude rúzs minden neszesszerben ott lapul :)



A lányok nagy része a legtöbbet nude rúzsokat használ. Nem meri kipróbálni az elénk színeket, mert feltűnő, mert nem könnyű a megfelelő árnyalatokat meg találni és mert egy nude árnyalattal nem lehet mellélőni. Nekem is megszámlálhatatlan mennyiségű nude rúzsom van, amikből a kedvenceimet fogom Nektek megmutatni három csoportban.

Nude szájfényeket, magas fényű rúzsok


Azért gondoltam velük kezdeni, mert szerintem őket használhatják többet. A szájfény nálam mindig ott lapul ha kell, ha nem, plusz az egyik legegyszerűbb használni, ha nem akarod nem dolgozol alá nagyon, nem okoz problémát fél perc alatt újra felvinni, ha nude a szín, akkor még nagyon vigyázni se kell vele.
Nagy kedvencem a Max Factor Colour Elixir szájfény (vélemény itt) a maga édes cukorka illatával (minden cukor illatú kozmetikai termékkel engem meg lehet fogni :) ). Őt bátran használhatja az is akinek száraz, cserepes a szája, mert a Glowing Peach árnyalatnak köszönhetően kevésbé látszik a szárazság, plusz hidratál is :) Ez az árnyalat beilleszkedhet a közeljövő divatjába, a monokróm sminkbe egy "abszolút nude look"-kal :)

A másik nagy kedvencek a Rimmel Moisture Renew rúzsok (teszt itt), melyek magas fényűek és szintén táplálóak, egy időben csak őket használtam és a száraz ajkaknak búcsút mondhattam egy pár nap után :) A fényük inkább fémes, mint csillogó. Tökéletes nude árnyalat szerintem a "To Nude or Not To Nude?". Egy visszafogott szemsmink, kissé csillogó orcák és ez a rúzs, tökéletes viselet.


A harmadik, de nem utolsó a sorban az essence újdonsága, a Sheer&Shine rúzsok, amit egy az egyben az előző rúzsokhoz tudnék hasonlítani, bár az ő fényük csillogóbb, de hasonlóan krémesek és táplálónak érzem őket, pár viselet után. A "Cute Nude" árnyalat egy rózsás, meleg szín, ami tökéletesen illeszkedhet egy klasszikus Audrey Hepburn sminkhez :)





For ever nude lipstick - "hagyományos" rúzsok



Ide nekem azok a rúzsok tartoznak, melyek kicsit fénylőek, de nem tolakodóan, lágyak és hidratálóak. Két rúzst hoztam, melyekben nem csak az a közös, hogy hidratálnak, isteni illatuk van és bármilyen eseményen megállják a helyüket, legyen szó egy hétköznapról, egy esküvőről vagy egy buliról, hanem az is közös bennük, hogy mindezt egyetlen egy márka tudja produkálni, a Rimmel. Olvastam már ellenkező véleményeket is, de ahogy mindenkinek másak az igényei, más a jó mindenkinek és ez így van rendjén.

A két kedvenc ebben a kategóriában a Lasting Finish 070 Airy Fairy árnyalat, ami nagyon népszerű. meleg, kicsit sárgás, rózsás árnyaltú, míg a másik az új Lasting Finish by Kate 45-ös nude árnyalat, kissé hidegebb, rózsás árnyalat.
Hasonló színek, árnyalatnyi különbséggel :)






I ❤️ Matte Lips




Egyre nagyobb teret hódít a matt hatás, trendibb mint a csillámos, glitteres, vibráló sminkek, és én ennek nagyon örülök :) Ha követitek folyamatosan a blogot észrevehettétek, hogy beleszerelmesedtem a matt rúzsokba és az utóbbi időben ez nem csitul. Mindenkinek ki kell próbálni legalább egyszer egy nude és egy vibráló színű matt rúzst, ajakkrémet, mert meg örülök olyan jó :D

Az abszolút favorit nálam a NYX matt ajakkrémei (vélemény itt). Szuper mattak, tartósak, számos árnyalatuk van a nude-tól a vibrálóig.

De ha ennél olcsóbb verzióban gondolkodunk, akkor ott van a másik véglet, a népszerű márka, az essence matt rúzsai. Ők nem adják az az igazi mattságot, de ha csak a gondolattal kacérkodik valaki, annak szuper alternatíva a próbálgatásra, vagy az átmenetre. Két nude árnyalatot raktam be ide, egy szuper világosat ( 01 wearing only smile) és egy sötétebbet (15 os so matt). Tartósságuk közepes, az első árnyalat alá szépen alá kell dolgozni és akinek száraz az ajka, az kerülje, mert ez az árnyalat azt kiemeli sajna.


Szóval itt egy csomó alternatíva nude rúzsokra, de ez még csak egy része a végeláthatatlan árnyalatoknak, textúráknak. Nem egyszerű kiválasztani a tökéletes nude rúzst, de itt egy kis segítség, a nagyszerű Lisa Eldridge tolmácsolásában :)




Nektek is olyan sok nude rúzsotok van, vagy inkább a színes ajkaké a főszerep?
Hamarosan folytatom a nude szemhéjpúderekkel és mindennel ami nude és a szemre kerülhet :)

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése