2015. szeptember 15., kedd

New York Fashion week - folyamatosan frissül

Ezerrel zajlik a  Mercedes-Benz Fashion Week, ahol a jövő évi tavaszi / nyári trendeké a főszerepe. Számos tervezőt, márkát csodálhatunk meg, de nem csak a ruhák, hanem a sminkek terén is. Hogy egy kicsiít elröpítselek Titeket is a tengeren túlra folyamatosan frissülő posztban igyekszem megmutatni a jövőévi smink trendeket, színeket képekkel és videókkal, amikből akár egy - egy trükköt is elleshetünk a Maybelline sminkmestereitől :)

N.4.

Véget ért a New York Fashion Week, de az utolsó napon sem unatkozhattunk. A Maybelline New York sminkmesterei olyan nagyszerű tervezők divatbemutatóján mutatták be legújabb sminktrendjeiket, mint DKNY vagy Naeem Kahn.

DKNY

A kollekciót New York színei ihlették - fekete, fehér és cementszürke, melyet legtöbbször sötétkékkel kombinált a tervező.

A DKNY kollekcióhoz készült sminktrend megalkotásában Yadimot, a Maybelline nemzetközi sminkmesterét, a ’90-es évek modelljei, a Peter Lindbergh fényképek és az egyedi DKNY érzékenység ihlette, melyet egy modern csavarral fűszerezett meg.









Naeem Kahn

A Naeem Kahn show kvintesszenciája a szépség és a nőiesség – tündérmesékbe illő ruhák, melyeket a mediterrán országok élénk színével varázsolt még különlegesebbé a tervező.

A kollekcióhoz GATO természetes sminktrendet készített: hamvas arc, nyitott tekintet, természetes szemöldök és bogyósgyümölcs színű ajkak.










N.3.

Ugyan ma véget ért a NFW, de az elmúlt kép nap is tartogatott számunkra csodás ruhákat, lenyűgöző sminkeket. Ma pótolom az elmúlt 2 napot, holnap jön a zárás :)

Jonathan Simkhai

“Szerintem a nők akkor jönnek el hozzám, amikor elegánsak szeretnének lenni, de ugyanakkor erősnek akarják érezni magukat”- nyilatkozta Jonathan Simkhai a divatbemutató előtt. Az új kollekció elválaszthatatlan a romantikától: csipkék, hímzések, melyeket a trópusi városlakók mindennapjai ihlette testhez simuló koktélruhákkal ötvözött.

A kollekciót a Maybelline nemzetközi sminkmestere, Yadim visszafogott, szinte láthatatlan sminktrendje tette tökéletessé.










Derek Lam

A Divathét egyik leglenyűgözőbb kollekciójában a tervező egyedi és nélkülözhetetlen darabokat alkotott meg, melyek mindenkit elkápráztattak.

A show-hoz pedig Tom Pecheux, a Maybelline New York  sminkmestere egy hasonlóan különleges, természetes sminktrendet álmodott meg, melyet egy szokatlan színnel bolondított meg.







Sandy Liang

A Sandy Liang bemutatón a modern laza lányoké volt a főszerep, akik belevalók, farmerben gördeszkáznak és hajukat könnyedén egyszerű kontyba kötik.

“Az ilyen lányok megjelenése mindig üde és ragyogó, természetes szépségük magával ragadó”- mesélte Dominique, aki egy friss, ragyogó, természetes sminktrendet álmodott meg a kollekcióhoz.






 N.1.-2.
Az elmúlt pár napban a nagyszerű divatbemutatókon tekinthettük meg a legújabb, 2016-os tavasz/nyári kollekciókat, melyeket Maybelline sminkmesterei által megálmodott egyedi és látványos sminktrendek tettek még különlegesebbé.

A Wes Gordon és a Chromat show-n a Maybelline New York vendég sminkmestere, Dominique Samuel, a  Cushnie et Ochs bemutatón GATO, a Jason Wu show-n pedig a Maybelline New York nemzetközi sminkmestere, Yadim volt a vezető sminkmester.



Jason Wu

A 2016-os Jason Wu tavasz/nyári sminktrend az üde fiatalos, friss természetes sminket ötvözi a merész és modern vörös ajkakkal. Yadim ezt az árnyalatot „Wu Vörös”-nek nevezi, mivel egyedülálló módon alkotta meg a Maybelline rúzsok korábbi árnyalataiból.









Chromat

A Chromat show-ra Dominque-ot a “jövő erős női” ihlették- sportosak, aktívak, dinamikusak. A bőrük az intenzív edzésnek köszönhetően harmatos, ragyogó, ezáltal hangsúlyozva az atlétikusság és a finom nőiesség tökéletes kombinációját.






Wes Gordon

A Wes Gordon divatbemutatón az üde, friss megjelenés dominált, melyet Dominque hangsúlyos szemöldökkel és lágy kontúrokkal kombinált.









Marissa Webb

A tavaszi/nyári kollekció jellemzői a monokróm, tetőtől talpig érő minták és a légies szabás, valamint a romantikus, fényes csipke ruhák, rojtos fülbevalókkal és tűsarkú szandálokkal.
A Marissa Webb show-ra a Maybelline New York nemzetközi sminkmestere Yadim különleges sminktrendben egyesítette a márka összes jól ismert vonását: élénk színek, katonai vonások, valamint a férfias és nőies energiák tökéletes harmóniája. A tervező maszkulin és feminin motívumait az 1950-es évek metálosan füstös szemsminkjével kombinálta.









Public School

A tervezők Dao-Yi Chow és  Maxwell Osborne által megálmodott tavaszi/nyári kollekció hosszú, sportosan minimalista ruhái könnyedén meglibbennek séta közben vagy a tavaszi szellőben. A modellek ezekben a különleges darabokban, melyekben számos anyagot kombináltak, mint a selyem, a pamut vagy a nylon, úgy vonultak végig a kifutón, mint a lazaság titkát őrző szerzetesek.
 A Public School show-ra Grace grafikai és építészeti formákból merített ihletett a sminktrendhez, melyben a fekete és a fehér színek valamint a kollekcióban is megjelenő letisztult minták dominálnak. „ A fehér szín megjelenése pislogáskor teszi igazán gyönyörűvé a sminket”- mesélte Grace. A gyönyörű bőrrel és az egészséges, ápolt szemöldökkel, az igazi Public School lány készen áll, hogy meghódítsa a világot.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése