2015. július 29., szerda

Nude Collection by Kate Moss

Azt hiszem a Rimmel Kate Moss rúzsokat senkinek nem kell bemutatnom. Szuper termékek egytől egyig, krémesek, hidratálják az ajkakat, pigmentáltak, isteni az illatuk... :) Most a nude árnyalatok szerelmesei biztos nagyon örülnek mert a Kate Moss rúzsok ezen a nyáron egy nude szériával erősödtek, csupa csupa visszafogott, elegáns, lágy árnyalatban:)




Kate megalkotta a szezon legjobban menő árnyalatait az ajkakra és a kezekre. A kifutók világa és saját időtlen stílusérzéke inspirálta a Kate Moss Nude kollekció lágy rózsaszíneit, finom barack árnyalatait, a kasmírszerű bézseket és a gazdag karamelleket.


"Az akarom hogy minden lány csodásan érezze magát a bőrében és megtalálja a saját tökéletes nude árnyalatát.
Ennek a kollekciónak az esetében az alapokhoz akartam visszatérni, így a nude színek tökéletes palettáját terveztem meg, amely mindenkihez illik. Úgy gondolom, valóban minden Rimmel lány számára van egy árnyalatunk." - Kate Moss


Ezen a nyáron különösen trendik a nude árnyalatok, legyen szó lágy karamell színekről  rózsás ajkakról, mindenki keresi a számára tökéletes "au naturel" ajakrúzst. A Nude Collection  4 új Lasting Finish rúzsból áll, melyek mindegyikét nagy gonddal alkotta Kate. Igazi nyár árnyalat a #043 napsütötte szín, mely ideális a meleg bőrtónusú lányoknak. Melegséget adhatsz bőrödnek a csinos nude pink tónusokkal: #040 és #042. Csodás, rózsás fényt adhatunk megjelenésünknek  #045 árnyalattal. Nem tudod melyik nude illik hozzád? Keresd a Rimmel rúzstérképet a közösségi oldalakon, hogy megtaláld a tökéletest :) (ha jól láttam erre itt lesz hamarosan lehetőség)


Eddigi tapasztalataim szerint a Rimmel rúzsok szuperül hidratálják a száraz ajkakat (ITT írtam már róla), de ha extra hidratálásra vágytok akkor a nude rúzsokkal együtt megérkezett a Lip Conditioning Ajakbalzsam by Kate.



A tökéletes nude száj az ápolt, hidratált ajkakkal kezdődik. A neszesszer ikonikus, kihagyhatatlan darabjának ígérkezik ez a védelmező, hidratáló balzsam, a Nude kollekcióból a Lasting Finish ajakrúzs ideális társa. Szemben a legtöbb ajakbalzsammal ezt a balzsamot úgy tervezték, hogy tökéletes harmóniában működjön együtt a rúzzsal. Az ajkak tökéletesebbnek és egészségesnek, természetesen fénylőnek látszanak és akár 8 órán át hidratáltak maradjanak. Mindezek túl fő összetevője a ricinusolaj és a gránátalma kivonat, valamint az sem elhanyagolható szempont, hogy 15-ös fényvédőfaktorral van ellátva, ami nyáron igencsak jól jön :)


És ha a nude mániát ez még nem elégítette ki, még kiválaszthatjuk kedvenc nude Rimmel rúzsunk mellé, kedvenc nude lakkunkat is :) A Salon Pro körömlakkok palettája 3 új nude árnyalattal egészült ki: a Bare Yourself #126 krém bézs, a Gentle Kiss #127 kakaószín, és a Mystify Me #128 szürkés bézs árnyalattal. A könnyedén elegáns színek a kéz és a lábujjak körmét is trendivé teszik. Kész a teljes London nude megjelenés.



Egy szép árnyalatú nude rúzs és körömlakk, minden alkalomra jó választás lehet.
Nézzetek szét a Rimmel polcokon hátha megtaláljátok a számotokra tökéletes nude look kellékeit :)

Hogy tetszenek a Rimmel újdonságai Nektek?

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése