2015. május 19., kedd

"nauti girl"

Ha nyár, akkor tengerpart/Balaton part, napsütés és a fagyi mellé akár egy kis vitorlázás is befigyelhet, de ha még sem, akkor az essence júniusi trendkiadása a „nauti girl” mindezt elhozza nekünk.




A klasszikus tengerészstílus, most megelevenedik a neszesszerünkben is körömlakkok, rúzsok, pirosító és egy csodás szemhéjpúder paletta által. Számos klasszikus kék, szürke és piros árnyalat határozza meg a tenger színvilágát friss barack, bézs és barna színekkel kombinálva. Már most van olyan ami nagyon tetszik, de nézzük csak sorban:





essence nauti girl – szemhéjpúder paletta

A szemhéjpúder paletta 5 trendi színnel és lágy textúrával garantálja az elragadó, nyári sminket. A paletta elérhető egy kék-fehér-barna és egy barack-bézs-barna verzióban. 
Elérhető két változatban: 01 cool breeze és 02 rock the boat**. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1399 Ft


essence nauti girl – pirosító

Az élénk barackos-pirosas pirosító elragadó színt ad az arcodnak – mintha egész nap a tengerparton sütkéreztél volna. Selymes textúrája könnyen kenhető, a trendi horgony jel pedig még egyedülállóbbá teszi a terméket. Elérhető egy árnyalatban: 01 Anchors aweigh!
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft



 essence nauti girl – vízálló szemceruza

Ez a vízálló szemceruza egy igazi must-have termék és nagyon praktikus. A tengerészkék szemceruza integrált hegyezővel van ellátva, így a ceruza automatikusan kihegyezi magát, amikor lezárod a ceruzát. 
Elérhető egy árnyalatban: 01 ahoy, boy!.
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft

essence nauti girl – szemöldök tint 

Formáld a szemöldököd! A szemöldök tint praktikus filc végével könnyű definiálni a szemöldököt. Az univerzális szín számos szemöldök színhez passzol. 
Elérhető egy árnyalatban: 01 ocean liner.
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft




essence nauti girl – hosszantartó ajakrúzs

Nyári ajkak… lágy barackos-nude és intenzív piros gyönyörű befejezéssel és enyhe fénnyel. A hosszan tartó formulát nagyon kényelmes viselni. A fehér csomagolás pedig nagyon jól mutat a tengerész mintával. 
Elérhető két árnyalatban: 01 miss navy és 02 crew first. 
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft



essence nauti girl – körömlakk

A négy hosszantartó körömlakk trendi söstétkék, világoskék, piros és barack színekben pompázik.
Elérhető négy árnyalatban: 01 ahoy, boy!, 02 oh captain, my captain, 03 miss navy és 04 crew first!. 
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft




essence nauti girl – körömmatrica

Tengeri matricák! A körömmatrica segítségével klasszikus csíkokkal, aranyos kis motívumokkal  - mint például: horgony, hajókerék és kagyló - díszíthetjük körmeinket, melyek felragasztása rendkívül egyszerű. Így egy szempillantás alatt egyedi varázsolhatjuk körmeinket.
Elérhető egy változatban: 01 hey sailor!
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

essence nauti girl – like a nauti girl illat

Mint egy könnyed tengeri szellő…Ez a gyümölcsös-virágos aquatikus illat elhozza az igazi nyár érzését! A fejjegy gyümölcsös, az igazi frissesség érzését kelti a benne lévő bergamot, fekete ribizli, barack, sárgadinnye, 
mandarin és citrom jegyeivel. Kókusz, lótuszvirág és óceáni összetevők teszik a szívjegyet aquatikussá, virágossá melyet az alapjegyben lévő málna, pézsma és vanília egészíti ki. Játékos és friss, ez az eau de toilette illat egy igazi útitárs, mely feleleveníti a szabadság érzését. 10 ml-es kiszerelésben érkezik. 
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

essence nauti girl – kozmetikai táska

A nagy méretének köszönhetően a trendi kozmetikai táska kék – fehér csíkos tengerész mintával ideális útitárs a legközelebbi utazásodhoz. Zipzáros kiszerelése még praktikusabbá teszi ezt a szuper kis neszeszert. Elérhető egy változatban:  01 Anchors aweigh!. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft



Az essence “nauti girl trendkiadás elérhető 2015 június közepétől a Müller drogériákban.
Nekem már kedvenceim a rúzsok és a naturálisabb szemhéjpúder paletta:)

Nektek hogy tetszik az új trendkiadás?

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése