2015. április 1., szerda

Festival makeup

Korábbi bejegyzésemben már hírt adtam a legújabb Rimmel London és Rita Ora közös munkájának gyümölcséről, ami a fesztiválokat, a hippi hangulatokat és színek hozza le hozzánk és mindezt már márciustól. Tehát biztos sokan beszereztétek már őket :)



Rita első kollekciója a Colour Rush nagy sikert aratott, az én kedvenc nyári lakkom is ebből a kiadásból származik :) Az új összeállításban továbbra is vibráló és energikus színeket találnunk, de szuper újdonságokkal egészülnek ki tomboló színek.

Oh my gloss!
Argán olajat tartalmaznak a szájfények, 6 órás tartósságot ígér és mind ezt összesen 12 csillogó árnyalatban. A szájfények formulájában a Rimmel “Gloss Lock” techológiája biztosítja a hosszantartó, 3 dimenziós fényességet.  Az Oh My Gloss! nem ragad, pillekönnyű és kellemes viselet. És hogy mennyire nincs a kreativitásnak határa? Nézzünk csak milyen neveket kaptak a különböző árnyalatok: Glossaholic #150; Snog #330; Ooh La La #500; Go Gloss or Go Home #530; Non-Stop Glamour #120; Crystal Clear #800;

Javasolt fogyasztói ár: 1399.-Ft



60 Seconds Super Shine by Rita Ora

A Rimmel 3 az 1-ben technológiája egyetlen termékben biztosítja az alaplakkot, a gazdagon pigmentált színt és a fényes fedőlakkot A kopásálló, nem lepattogzó színek akár 10 napig is kitartanak és mindenki megtalálja köztük a kedvencét, hiszen feltűnő színek mellett csodás pasztell árnyalatok is szerepelnek: Peachella #408;  Glaston-Berry #300; Rain Rain Go Away #498; Tangerine Tent #400; Go Wild-er-ness #558;  Port-a-loo Blue #880; Neon Fest #322; Roll in the Grass #878

Javasolt fogyasztói ár: 799.-Ft


Nagyon régen voltam már egy jó koncerten, de ezek a színek arra inspiráltak, hogy csináljak egy sminket, ami számomra idézi a nyarat, a fesztiválokat, a legjobb koncert élményeimet és több mint egy egyszerű smink :) 



Tudtam én, hogy egyszer használni fogom ezeket az essence kövecskéket :) Nem hittem volna, hogy ennyire feldobják a sminket :)
Ha bővebben szeretnétek olvasni Rita és a Rimmel új kollekciójáról itt megtehetitek.
Rita első kollekciójáról itt, a kedvenc Rita-Rimmel lakkomról pedig itt olvashattok.

Sajnálom, hogy nincs időm sminkelni, pedig sokat szeretnék, ezeket a képeket is már kevés fénnyel tudtuk csak fotózni, de bízom benne, hogy egyszer fordul a kocka és sok sminket tudok megmutatni Nektek :)

Szép hetet Beautyk :)
Mindjárt hétvége és húsvét ;)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése