2015. március 6., péntek

Luma Grothe - L’Oréal Paris szépségnagykövete

Új taggal bővült a héten a L'Oréal Paris nagyköveteinek népes családja. Karlie Kloss, Palvin Barbara, Lara Stone, Natasha Poly, Bianca Balti, Liya Kebede és Doutzen Kroes mellett köszönthetjük a brazol származású Luma Grothet.



Luma képviseli a modellek új generációját. Különleges, független, friss, üde jelenség, multikulturális szépség. 16 éves volt amikor felfedezték és hamarosan már olyan divatbemutatókon szerepelt Londonban, mint Burberry, Vivienne Westwood, Versace és Dsquared2 és végigvonult azóta  Párizs, Milánó és New York kifutóin is, valamint Vouge, ELLE és Glamour címlapokat tudhat maga mögött.


„ Nagy megtiszteltetés, hogy képviselhetem ezt a lenyűgöző márkát. A „Mert Ön megérdemli” számomra jóval több, mint egy legendás szlogen, hiszen ezen nőttem fel és továbbra is meghatározó szerepet tölt be az új generációk életében. Ez egy időtlen és mindig aktuális üzenet. L’Oréal Paris mindig is támogatta a szépség sokszínűégét és megmutatta a nőknek, hogy a magabiztosság a jó közérzet kulcsa”- mesélte Luma.




Fontos számára a közösségi médiákra, ahol folyamatosan kapcsolatban van a követőivel, rajongóival.




Elnézve a munkásságát ismét egy ezerarcú lányt köszönthetünk a szépségnagykövetek köreiben és nagyon úgy tűnik, méltó lesz erre a szerepre is :)

Ismertétek őt korábban?

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése