2015. március 3., kedd

L'Oréal Miss Maga Punky!

Eddig azon voltunk, hogy a szempilláink szép ívesek legyen és mint egy legyező terüljenek szét, de akiben mindig volt egy kis vadócság, aki szeret ellene menni a megszokott trendeknek, annak jó hírrel szolgál a L'oréal új szempillaspirálja a Miss Manga Punky :)


A Miss Manga Punky, a második szériája a Manga spiráloknak. A csomagolás változatlan, csak a szín változott igazi feltűnő metál sárga lett, illetve a spirálfej egy speciális kialakítást kapott, melynek köszönhetően új, feltűnő formát kölcsönöz pilláinknak. A spirálfej már szilikon (amit én jobban szeretek, mint a hagyományos spirálfejeket) és a kis fogacskák úgy lettek elrendezve, hogy a pilláinkat kicsi tincsekbe szedjék, így kapunk összetapadt szempillatincseket. De ne rémisszen meg senkit ez a tulajdonság, mert elsőre nem ragad úgy össze a sok szempilla mint a reklámban, annak meg van a maga technikája, amit a lenti videóban ismerhettek meg. Egy egyszerű használat során csak picit tapadnak össze a szempillák, ritkábbak lesznek és vastagabbaknak tűnek a szempillák, de nem ijesztően. A végeredmény hosszú, vastag, igazi mélyfekete szempillák. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a póklábpillákat, szeretnek kísérletezni, vagy már unják a "jókislány" tekintetet :)

Speciális szilikon fej, ami tincsekké alakítja a pillákat és a legkisebb szempillákat is eléri.
Intenzív fekete színének köszönhetően a egy füstös sminket még hangsúlyosabbá tesz.

Azért jól látszik, hogy hatalmas pillákat varázsol, megemeli, ívet ad  nekik és és ha csak kétszer / háromszor mész át rajtuk akkor még nem tapadnak vészesen össze azok a szempillák.

Az eredmény, nyitott tekintet, vastag szempillák, amik nem csomósak!
Ha punkosabb hatásra vágytok a vízszintes használat után függőleges mozdulatokkal fessétek a szempillákat, így érhetitek el a vagány, trendi formát.


Éééééss a technika, ha Miss Manga Punky Palvin Barbis szempillákat szeretnél:



Ha kiszeretnétek próbálni, hogy áll nektek a Miss Punky vadóc stílus, akkor töltsétek le a telefonotokra a L'Oréal új Makeup Genius applikációját, melynek segítésével minden újdonságot, számtalan sminkterméket és stílus kipróbálhattok :)

Hogy tetszik Nektek az új spirál?


Szép hetet Beautyk :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése