2015. január 30., péntek

Lash Sensational szempillaspirál a Maybellinetől

Folytatom a februári újdonságokat, az ígéretesnek tűnő Lash Sensational szempillaspirállal, amit a Maybelline ajánl nekünk.

A spirál csomagolása, számomra jellegzetes Maybelline forma, a színe pedig egy igazán csajos púderes árnyalat, ami sokunknak megragadhatja a tekintet egy Maybelline állványon. 
A Lash Sensational  a Maybelline speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet. Az ívelt kefe belső része befedi, míg külső része felnyitja a szempillákat, így tehetjük hangsúlyossá tekintetünket.



A szempillaspirált Christy Turlington, a Maybelline szépségnagykövete népszerűsíteni. A sminkjét mi is el tudjuk készíteni és ebben segít nekünk Larion Oscar Maybelline magyarországi sminkmester :)


#1
Egységesítsd bőröd színét az Affinitone HD, E-vitaminban gazdag,  folyékony alapozóval, majd a tökéletes stabilitás érdekében fixáld le az Affinimat selymes, matt púderrel.
#2
Arcszínedet fokozd a természetes hatás érdekében az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval. Tedd az arccsont alá ívesen, a halánték irányába kontúrmentesen.
#3
Tekinteted ragyogásához a BIG EYES Luminous Brown palettára lesz szükség. A paletta közepén található HIGH LIGHT-ot tedd a szemzugba, majd a pasztell barna árnyalatot satírozd a mozgó szemhéj egészére. A bronz barna árnyalattal mélyítsd a szempillatövet,  a külső sarokhoz érve finoman satírozd az alsó széléhez.  Kontrasztosítsd tekinteted a The Colossal Kajal  éjfekete szemceruzával a szemhéj közepétől kifelé az utolsó pilláig. Alul pedig emeld ki fekete szemceruzával.
#4
A Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával élénkítsük szemöldökünk színét, formázzuk meg, majd a spirálos keféjével fésüljük át.  A szemöldök élénkítés szabálya, hogy a hajtöved színéhez közeli árnyalatú szemöldök ceruzát válassz a természetes hatás érdekében. Szempilláidat a Lash Sensational ívelő szempillaspirállal fesd ki.
#5
Ajkad érzékien természetes ragyogásához válaszd a Color Sensational méznektárban gazdag, hidratáló ajakrúzs Peach Pearl Diamonds árnyalatát.


Termékek:
Affinitone HD alapozó, Affinimat púder, Affinitone Blush, Big Eyes Luminous Brown szemhéjpúder, The Colossal Kajal szemceruza, Master Shape szemöldök ceruza, Lash Sensational szempillaspirál,Color Sensational ajakrúzs

Szép hétvégét Beautyk:)
Jövőhét vége fele remélhetőleg érkezem a szempillaspirál teszttel és ezzel a sminkkel :)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése