2014. október 4., szombat

Sminkinspiráció, autumn

Az előző posztban összeszedtem Nektek őszi sminktrendeket és olyan termékeket (új és régebbit egyaránt) amivel meg is valósíthatjátok őket. Az volt az előző poszttal a célom, az ismertetésen túl, hogy adjak Nektek egy kis inspirációt. Rám nagyon inspirálólag hatottak/hatnak a trendek és igyekszem mindig a hétköznapok nyelvére lefordítani a kifutókon látható makeupokat. A mostani posztban is ezt láthatjátok majd :)



Az előző posztban amiket összeszedtem, azok tulajdonképpen mind tetszenek, mind másért. Elég változatosan sminkelek, van hogy mindig más színnel, van hogy egy hétig csak tussal, vagy csak szempillaspirál és kész, de van hogy ha időm engedi azért komolyabbat is rittyentek reggel :D Ezek után szerintem az sem meglepő, hogy több trendet ötvöztem az őszi trendek inspirálta sminkemhez:)

Az irányt a glow getter, a lash out, a color theory és a metallic tuoches. Persze a többi is tetszett, de ezekhez mindhez meg volt a kedvenc/új remélhetőleg kedvenc termékem.

Amiket használtam:
  • Max Factor Skin Luminizer alapozó - 50 natural
  • essence sun club bronzer - 20 suntanned
  • elf body shimmer - Cosmic Coral
  • essence I <3 Stage szemhéjpúderalap
  • essence effect szemceruza long-lasting - 01 silver-surfer
  • Sleek i-Divine ultra mattes darks pallette - Villa, Dune
  • Max Factor Masterpiece Transform szempillapsirál
  • essence long-lasting rúzs - 06 barely there!




Amint látjátok vannak színek, van metálos csillogás és hatalmas szempillákat, de nem olyan erőteljes, hogy nappal ne lehessen bátran viselni. Csak annyit kell tenned, hogy a szemhéjadon egy pufi ecsettel finoman felviszed kedvenc őszi színed, majd a elsatírozod nagyjából az ujjaiddal a  mozgó szemhéjadon az essence valamelyik effect long-langsting ceruzáját, felteszed a kedvenc szempillaspirálod és már kész is vagy :) Precizitást nem igényel nagyon, szóval a reggeli utolsó 10 perce még beleférhet ;)

Ha tetszett nyomjatok egy like-ot :)
Szép hétvégét Beautyk :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése