2014. július 31., csütörtök

Rimmel Press Eventen jártam :)

Olyan szerencse ért, hogy a Coty szervezésében eljuthattam egy Rimmel sajtótájékoztatóra, ahol rengeteg újdonsággal és más blogerekkel is megismerkedhettünk, illetve sminkkel és manikűrrel kedveskedtek nekünk:) 

Szóval hol is kezdjem :D Az elegáns Mariott hotelben volt az event, a páratlan kilátással rendelkező elnöki lakosztályba. Ez már megadta az alap hangulatot, mert felemelő látvány volt, este gondolom ez még fokozódik, de ezt majd máskor :DD A hatalmas térbe ott három molinóval hozták el közénk a Rimmel arcait, Kate Mosst, Rita Orat és Georgia May Jaggert :)






Volt egy röpke prezentáció a Rimmelről, ahol olyan érdekességeket ismerhettünk meg, minthogy a Rimmel márka atyja francia parfümőr volt és Londonba hívták hogy vezesse Bond Streeten található parfümériát. Sikerei után 1834-ben fiával és segítőtársával, az akkor 14 éves Eugene Rimmellel megnyitotta saját parfümériáját - és ezzel megalakult a Rimmel Ház. Ők voltak az elsők akik káros anyagok nélkül alkották meg az első szempillafestékeket - vazelint tartalmazott -  és innentől kezdve a Rimmel megállíthatatlanul tört előre és lett igazi vérbeli londoni márka .

A pici töri után szó esett az őszi újdonságokról, az új Kate kollekcióról, a megújuló Lasting Finish alapozóról, a jelenleg kapható Rita Ora termékekről és bemutatták Kerekes Vica színésznőt, aki a Rimmelt itthon fogja népszerűsíteni :)

Kerekes Vica és az új Kate <3 kollekció


A sok örömteli infó után  felfedeztük a szobát/szobákat, mert minden zeg-zugban Rimmel termékek vártak ránk. Volt köztük a jelenleg futó és jól bevált termékek között sok sok újdonság, hogy minél több fotót, élményt és idővel teszteket oszthassunk meg veletek:)



Őt kipróbáltam és nyert :)

Alapozók, primerek szépen sorban :)

Rita lakkok, a háttrében Kate <3 tus (lesz szép emerald zöld :) )

Mindenhol fincsiségek MINDENHOOOLL :D

Ha jól emlékszem ősszel jön hozzánk az új Kate <3 kollekció, ami tust, krémes, élettele teli ceruzákat és egy szempillaspirált fog tartalmazni.
(Ha külföldön vásároltok nézzetek szét, mert ott lesz gyönyörű szép lila és kékes szürkés spirál is )

Szerelem első látásra....
Argán olajos, szilikon fejes, elnyűgöző dizájn... már most szeretem :D
Ő is ősszel jön.

A válaszok mellett manikűrt és sminket is kaptunk.
Elsőre nem akartam (hülye vagyok :D ) de csak beültem egy sminkre, ami nagyon szép lett. Bocsi a képminőségért de lemerült a fényképező gép, de tényleg mese szép volt:)
A drága sminkes Nagy Melanie make-up artist  volt (ismét köszi :D :* ) :)))

Ééééss a kilátás :)



Köszönöm a délutánt a Coty csapatának, szuper volt :)

Remélem az élmények egy részét át tudtam adni Nektek ezzel a röpke beszámolóval :)

Holnap péntek Beautyk :D
Előre is mesés hétvégét ;)
Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése