2014. július 29., kedd

REALASH - szempilla kondícionáló

Engem is megkerestek, hogy teszteljem a REALASH szempillaszérumot. Addig a pillanatig még nem hallottam róla, de érdekel minden újdonság. Nagy nehezen tegnap meg is kaptam a kis csomagom és most jön a várakozásokkal teli 30 nap és a jó tapasztalat remélhetőleg, de addig is nézzük mi is ez a csodaszer:)



Őszintén szólva eddig eszembe sem jutott szempilla kondicionálót vagy bármilyen más névre hallgató pilla ápolót használni, mert meg vagyok elégedve a szempilláimmal. Igaz lehetne még fokozni, de velük nincs gondom. Szóval ennek a terméknek a kipróbálásában inkább a kíváncsiság hajt, mint hogy S.O.S. segítség kell mert elfogynak.



A tesztalanyom cukker kis dobozkában érkezett, egy klassz kártyával, ami már megalapozta a kapcsolatunkat :D A termék külsőre egy az egyben tusra hasonlít, maga a tégely és az ecset feje is. Egyszerű fekete tégely, ezüst kupakkal. Szimpla, elegáns külső, dizájnos dobozban.



A szempilla kondicionáló anyaga átlátszó és híg. Tettem egy picit a kézfejemre és elég folyékony cuccról van szó, aminek nincs illata és gyorsan beszívódik, így gondolom nem kell sokat várni alkalmazás közben sem a száradásra. Használni is igen egyszerű, húzunk egy szép tusvonalat a szempillák tövébe és készen is vagyunk. Naponta egyszer ajánlatos, leginkább este arctisztítás után használni és kb. 30 nap után fogjuk látni az eredményt. Ma vagy holnap készítünk képeket és up date-elem majd itt, meg facen is a bejegyzést és 30 nap múlva - igyekszem a határidőt tartani - meglátjuk mi lesz :) Kíváncsi vagyok és optimista :)

Hatásáról azt írja a Realash, hogy 30 nap múlva 10 % hosszabbak lesznek a pillák és 6 hét után 63 % -kal vastagabbak és 18 %-kal hosszabbak lesznek. Számszakliga nem tudom ezt visszaadni, de a képek majd beszélnek a számok helyett 4 és 6 hét után :)



Tetszenek a szérum összetevői is: csak és kizárólag természetes, és magas minőségű összetevőket tartalmaz, amiket jóváhagytak az U.S.A.-ban is: Aloe, D-panthenol, Kollagén, Elasztin, Hidrolizált selyem, Protein, Hialuronsav, Mangó kivonat, Keserű narancs virág kivonat, Sabal pálma kivonat, Dechloro dihidroxi Difiuor Ethylcloprostenolamide, Gránátalma kivonat, Papaya kivonat, Körömvirág kivonat, Lófarok kivonat, Len és Calamus kivonat és Biotinyol tripeptid 1. Oki nem minden világos, de ami igen az szimpatikus :) A terméket bőrgyógyászok is tesztelték és állítólag nem okoz irritációt, allergiát, biztonságos az alkalmazása.


Sok sok jót írnak róla, sok sok előtte utána kép van a neten és bizakodom, de azért a 30. nap előtt nem mondok semmit:)


Valaki esetleg használta már ezt a terméket?


Szép hete Beautyk:)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése