2014. június 21., szombat

“beach cruisers” - essence

Az essence nyári limitált termékeinek köszönhetően nagyban hozzájárul, hogy élvezzük a nyarat és még a vízparton se kelljen lemondni a színes sminkekről, a trendi megjelenésről.


Tudom, hogy ma mától kis hazánkban is 3 méteres essence polcok várnak itt ott, de ezek mellett a limitált termékek mellett sem tudunk szerintem szó nélkül elmenni :) Az újdonságok június végétől találhatóak meg a Douglas üzleteiben.


essence beach cruisers – wet & dry szemhéjpúder
A színpompás trendkiadás első szereplői az intenzív, fiatalos és energikus szemhéjpúderek. Már msot a kedvencem a barack :) Elérhető három árnyalatban: 01 girls just wanna have SUN!, 02 keep calm and go to the beach! és 03 life is a beach. 
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft,-

essence beach cruisers – vízálló folyékony szemhéjtus
Beach cruisers vízálló folyékony szemhéjtus bronz, és türkiz színekben…és még a legnagyobb vízbe ugrást is kibírják! :D Elérhető két árnyalatban: 01 sun, fun & copper! és 02 keep calm és go to the beach!. 
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft,-

essence beach cruisers – vízálló szempillaspirál fedőréteg
A vízálló termékek elengedhetetlenek a nyári szezonra. Ez a szempillaspirál fedőréteg egy igazi must-have termék, ugyanis bármilyen szempillaspirálra alkalmazva vízálló réteget von a pillákra, csomósodás nélkül. Könnyedén eltávolítható vízálló sminklemosóval. Elérhető egy változatban: 01 cruisers united. 
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft,-


essence beach cruisers – szájfény
nem állt le az essence a szemhéjpúdereknél a gyümölcsökkel. A szájfények gyümölcsös színekbe öltöztetik az ajkainkat, hogy a nyarat minél vidámabb, felszabadultabb hangulatban éljük meg. ezt a hatás csak fokozza, az ombre textúra.  Elérhető két árnyalatban: 01 I ♥ summer break, 02 girls just wanna have SUN!. 
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft,-

essence beach cruisers – pirosító
Az innovatív színátmenetes pirosító természetes arcpírt nyújt az arcunknak a baracktól-a piros színig, akár erősebb, akár visszafogottabb megjelenéshez. Elérhető egy árnyalatban: 01 I ♥ summer break. 
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft,-

essence beach cruisers – bronzosító púder
Nincs nyár bronzos, napbarnított bőr nélkül:) Az arcunknak napbarnított színt ad az új bronzosító, a dombornyomott pálmafa alakú arany bronzer pedig csak fokozza a nyári színhatást. Elérhető egy árnyalatban: 01 life is a beach. 
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft,-



essence beach cruisers – körömlakk
Megunhatatlan idén a sand effect lakk és ezt tudja az essence is :) A beach cruisers körömlakkok izgalmas, csillogó, homokos hatású manikűrt biztosítanak barack, türkiz, piros és arany színekben. Az egyedülálló 3D hatású körmökért. Elérhető négy árnyalatban: 01 I ♥ summer break, 02 girls just wanna have SUN!, 03 keep calm és go to the beach! és 04 life is a beach.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft,-


essence beach cruisers – testpermet
Finom gyümölcsös frissesség. Essence nyári testpermet, ami gyümölcsös illatával élénkít fel a nagy melegben. Elérhető egy változatban:  01 take me to paradise. 100ml.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft,-

essence beach cruisers – bikini tartó kistáska
Nem tudod hova rakd a nedves bikinid? Védőréteggel a belsejében, trendi, igazi nyári mintával a külsején – ez az ideális tároló eszköz a vizes bikini“szállítására”! Elérhető egy változatban: 01 don't forget your bikini. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft,-


Ez egy igazi nyári, energiabomba.
Engem a barackos árnyalatok megvettek:D
Sajna én erről lemaradok, mert a környéken messze nincs Douglas,de lehet megoldom valahogy :D


Nektek mi tetszik ebből a szériából?

Ann:)

2 megjegyzés:

  1. A körömlakkok, a színes szempillaspirálok és a bronzosító igazán tetszenek, úgy tűnik körbe kell majd néznem :D Jövőhéten már kaphatóak lesznek?

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pontos dátumot nem tudok, csak hogy június végétől lesznek a Douglasokban elérhetőek, így elképézelhetőnek tartom a jövőhetet

      Törlés