2014. március 9., vasárnap

Berry Smooch

Korábban már megfogalmaztam  magamnak egy feladatot, vagyis inkább egy kihívást. Az ok annyi, hogy kicsit változatosabb, energikusabb frissebb megjelenésre kellene váltom, aminek a legegyszerűbb módja a rúzsok alkalmazása a hétköznapokban. Ha követitek a bejegyzéseimet, lehet feltűnt, hogy legtöbbször nude, vagy az ajkak természetes színére hajazó árnyalatokat használok, mint rúzsok, mind szájfények terén. Éppen ezért szeretném magam kicsit frissíteni, kicsit izgalmassá tenni. Az első körökben AVON rúzsokat fogok használni:)





Most sokkoló leszek, de egy kezem meg tudom számolni, hányszor használtam hétköznap színes rúzst, vagy szájfényt. Ennek annyi az oka, hogy régebben nagyon száraz volt a szám, hámlott.... egyszerűen csúnya volt, semmit nem bírt el. Mostanság javult a helyzet, így elérkezett a színek ideje és valljuk be egy rosszabb napot lehet elviselhetőbbé tesz egy jó szín kiegészítőben, pulcsiban, vagy rúzsban:)
Az első "áldozatom" az AVON Perfect Kiss berry smooch rúzsa. Gondoltam ha már szín, akkor a számomra legvadabbal kezdem, egy lilás rúzzsal :D A Perfect kiss rúzsok mindamellett hogy csodás színekben pompáznak, táplálóan hatnak az ajkakra. Avokádó- és kókuszolajat tartalmaz, ami az ajkakat puhává teszi, plusz SPF 15 fényvédelemmel védi őket. 

A színek teltek és pigmentáltak. Nagyon krémes a rúzs, így a száraz ajkaknak tényleg megfelelő, legalábbis nekem tök jó érzés volt a számon :)). Könnyen kezelhető, szépen lehet építeni a rúzst és tartós, nem árt neki egy-két puszi, egy kis cola és nasi :) Kicsit tartottam tőle, hogy nagyon lilás árnyalat lesz, de abszolút hordhatónak vélem, intenzív a színe, de nem tolakodó. Fiatalos és energikus. Az első képen rózsaszínesebb, mint a valóságban, de a teljes arcos képen tökéletesen visszajön a rúzs valódi színe. Így a tavasz első igazi melegebb napján (szombat) tökéletes választásnak bizonyult és most már tudunk a természetben is fotózni - olyan jóóóó :) :).


AVON Perfect kiss Berry Smooch


A sminkről lesz egy külön poszt, mert az arcomon lévő BB krém megér egy külön irományt :)
Energikus hetet Beautyk ;)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése