2014. január 6., hétfő

Pat McGrath nem mindennapi elismerésben részesült

Biztos hallotatok már arról a nagyszerű hírről, hogy Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív design igazgatója nem akármilyen kitűntetsében részesült a napokban. II. Erzsébet királynő az Egyesült Királyság rendjének tagjaként jutalmazta őt a szépség- és divatiparban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Pat McGrath  "I really love being a makeup artist. It never gets mundane or predictable and every shoot and show is different."
De ki is ő? :)


A jamaicai gyökerekkel rendelkező Pat McGrath Angliában született 1970-ben. Karrierje 1990-ben kezdődött, amikor Edward Enninfullal kezdett dolgozni (később ő lett az i-D magazin főszerkesztője). Később dolgozott Jil Sanderrel és Gallianoval is, ahol már megcsillogtatta sokoldalúságát, kreativitását is.
Rendszeresen részt vesz a legnevesebb divatmagazinok fotózásain (Vouge, W, Harper's Bazaar), és természetesen a legnagyobb divatházak bemutatóin is megcsodálhatja sminkjeit a nagyérdemű (Prada, Miu Miu, Dolce&Gabbana).

1999-ben segített megalkotni az Armani sminkollekcióját és 2004-től a Procter&Gamble kreatív igazgatója, ahol olyan márkákért felel, mint a Max Factor vagy a Cover Girl.

Technikájára a kreatív sokoldalúságon túl jellemző, hogy ecset helyett jobb szeret az ujjaival dolgozni.

Munkái, inspirálódjunk :)




Fall/Winter 2013 D&G



Spring/Summer 2014 Louis Vuitton

És egy videó :)


Imádom nézni ahogy dolgozik:)
Inspiráló :)

Hihetetlen elismerésben részesült, innen is gratlulálok Neki :)
Szuper:)

Mit szóltok hozzá?
Ti is ennyire örültök?:)
Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése