2013. október 12., szombat

Beyoncé limitált parfümje ránk vár

Csaknem négy év után ismét turnézik Beyoncé, aki a rajongóinak nem csak egy hatalmas és varázslatos koncerttel, hanem egy limitált kiadású parfümmel is kedveskedik.


A különleges parfüm a HEAT illatcsalád negyedik tagja. Az új tag egy lenyűgöző, aromás és felejthetetlen illatot hozott magával. Az alapillatot madagaszkári vanília, gazdag ausztrál szantál és indonéz vetiver  (indiai fűféle) alkotja. A parfüm szívét a nyíló virágok alkotják, mégpedig egzotikus orchidea, ibolyalevél és sambac jázmin. Mindezeknek pikáns kiegészítői a lédús mangosztán, az acai gyümölcs édes kényeztetése, amit cseppnyi rózsabors fűszerez. A végeredmény páratlanul szexi.


Az illata mellett a csomagolása is igen szép. Az arany és türköz párosítása, a kifinomult formát elegánssá, nőiessé és könnyeddé varázsolja. Nekem elsőre egy fehér homokos tengerpart jutott eszembe, orcidea a hajamban, koktél a kezemben és süt a nap:)

Ezzel a meghitt nyugodtsággal ellentétben, a turné igen mozgalmas. 2013. áprilisában indult útjára az énekesnő és csapata a majd egy évig tartó koncertsorozatra. A turnét Európában kezdte, majd Amerikában, folytatta. A turné része volt Szeptember 27-tőla legnagyobb latin-amerikai zenei fesztiválnak, a “Rock in Rio” rendezvényen Rio de Janeiroban, Brazíliában. Ezután Ausztráliába és Ázsiába is ellátogat majd.

A monumentális show alatt nem csak a zenére érdemes jobban odafigyelni, hanem Beyoncé ruháira is, mert egytől egyig neves márkák mutatják meg magukat a koncerten, úgy mint Gucci, Emilio Pucci, Givenchy, Cavalli  és Kenzo.

A képen sajnos nem látszik, de a melldísz közepén Mr. Carter képét láthatjuk.

Pucci

Nagy kedvencem lett a Cavalli ruha:)



BEYONCÉ HEAT WORLDTOUR LE EDP 30 ML 8 099 Ft

A Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour limitált kiadású parfüm 
szeptemberben kerül bevezetésre

Egy kis ízelítő:

Szép szombatot:)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése