2013. október 16., szerda

DowTown by Calvin Klein - megragadja a magabiztos nő lényegét

Nem is olyan rég volt szerencsém kapni egy pár illatmintát 2013 parfümjeiből. Megkaptam a Chloé újdonságát (Rose de Chloé), hamarosan ti is megismerhetitek Marc Jacobs nyári Honey parfümjét  (bár már lehet ismeritek, cukiii:D ), kaptam egy Just Cavalli párost  és ma Calvin Klein DownTown parfümjét mutatom be Nektek.

Az üvege kifinomult, egyszerű, az alja kissé lekerekített. A Doboza erőteljes fukszia, amit a vékony fehér betűk és a fényes felület azért lágyít. Ezzel ellentétben az üveg, pontosabban a parfüm színe halvány, pasztel rózsaszín.

Valamiért a fehér háttér mostanában beszürkül, de nem tudok rájönni miért :S


A virágos, fás, pézsma illatcsaládba tartozik.  Illatösszetétel: Bergamott, Körte, Narancs (neroli), Szilva, Gardénia, Olasz citrom, Rózsabors, Cédrus, Ibolya levelek, Fehér pézsma, Tömjén, Sheer vetiver. Összeségében egy modern illatról van szó, ami a városi nőket, a saját szabályaik szerint élő hölgyeket célozza meg. Az illat, mint az üveg is finom és nem hivalkodó, de azért az édesillat elő-elő tör.Az elején még virágosnak mondanám, de később már édes illatot érezhetünk és a végére nekem kissé fűszeres és ugyan olyan visszafogott lesz, mint az elején. Bergamot, szilva, körte, olasz citrom és tunézia neroli a kezdő akkord, majd jön a gardénia, a rózsabors és a fás jegyek.



Egy ilyen karakteres, kontrasztos parfümnek nem is találtak volna jobb múzsát mint Roony Mara.





Bizos láttátok már, de megéri megnézni:



Kinek volt szerencséje megillatozni, vagy esetleg minden nap hazsnálni?
Nagyon finom:)


Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése