2013. május 12., vasárnap

TÖKÉLETES KÖRMÖK KÖNNYEDÉN/ EGYSZERŰEN!


Az Astor  új Perfect Stay Gel Shine körömlakkok LYCRA®-val, az első olyan lakkok, amelyekkel akár 10 napon át tartó professzionálisnak tűnő manikűrt készíthetünk.

  1. Professzionális kinézet: A körmök hibátlanul fényesek és simák, elképesztően színesek, zselés hatást keltő, szalon-stílusú megjelenésűek
  2. Könnyű használat: A lapos és széles Superior Salon Pro Ecsettel a felvitel könnyű és precíz, már egyetlen húzással is.
  3. 3 az 1-ben formula: Nincs szükség alap- és fedőlakkra.


LYCRA®-ban gazdag formula: Az Astor egyedi, szabadalmaztatott LYCRA®*-ban gazdag formulája hosszantartó viseletet nyújt maximális rugalmassággal és ellenálló képességgel. Csodás gél-fény: különleges, innovatív, u.n. „aktív időkioldó rendszere” akár 10 napon át meggátolja, hogy a lakk veszítsen fényességéből.




Heidi Klum csak magasztalni tudja ezt a körömlakkot: „A tökéletesség keresésének vége! Az Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakk segítségével szuper-fényes, hibátlan körmöket festhetek magamnak alap- és fedőlakk nélkül, és mivel én magam is el tudom készíteni a szalon hatású, zselés megjelenést biztosító festést, nem kell időpontokat egyeztetnem a manikűrösnél.”







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése