2013. május 8., szerda

Rimmel Salon Pro

Nincs több időpont egyeztetés  nincs több várakozás, bár a csacsogás hiányozhat? A Rimmel legújabb gél hatású körömlakkjairól. Ha ezt használjuk elköszönhetünk a manikűrösünktől:) 



 Pompás, magas fényű árnyalatok, zselés lakkokat idéző hatás. A Salon Pro lakkok egyesítik a továbbfejlesztett Lycra® összetevő és a professzionális körömtermékek legjobb tulajdonságait. A Salon Pro egyszerre funkcionál, mint alapozó- és fedőlakk ill. színes körömlakk: a színek teltek, mintha zselés lakkok lennének, felvitelük könnyű és egyszerű, segítségükkel otthon is olyan szépségessé tehetjük körmeinket, mintha manikűr szalonban jártunk volna - természetesen mindezt a szalon árak töredékéért. Mindez hogyan lehetséges? A Salon Pro körömlakkok mesés szín pigmentjeit mikroszkopikus gél kapszulák zárják magukba, ez biztosítja a telt, fényes megjelenést. A termékek szuper rugalmas Lycra-t tartalmaznak, amitől könnyedén idomulnak minden formához, extra fényt kölcsönöznek a körmöknek, megőrzik a színeket, nem pattogzanak le, tartósságuk akár 10 napon át garantálja a tökéletes festést. Az egyszerű, könnyű használatot a finom, különlegesen széles maxi ecset biztosítja, ezzel a felvitel csíkmentes és egyenletes lesz.

A vidám, ragyogó színektől a visszafogott nude árnyalatokig a Salon Pro kollekció 18 trendi árnyalatot tartalmaz, amiből 9 színt Kate Moss tervezett és nevezett el. A tervezéskor Kate-et London zenei élete inspirálta, ajánlatában mindenki megtalálhatja egyéni stílusának és hangulatának megfelelő árnyalatot

Kate kreációi:
227 New Romantic
237 Soul Train
317 Hip Hop
701 Jazz Funk
703 Rock n Roll
705 Reggae Splash
711 Punk Rock
712 Rhythm & Blues
713 Britpop

.
Ajánlott fogy.ár: 1179 Ft

Még egy kis extra:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése