2013. április 13., szombat

Tavaszi arcápolás


Ha tavasz akkor nagytakarítás, de nem csak a lakásban, az arcon is. Ilyenkor a fáradt bőrünk konkrétan sikít egy kis extra kényeztetésért. Nem árt ha szedünk egy kis vitamint a tavaszi fáradtság, de főleg a télen kialakulható vitaminhiány miatt. ezen felül én még előszeretettel alkalmazom az AVON valamelyik arcmaszkját.

Három  kedvencem van a Holt-tenger ásványaiban gazdag iszappakolás, az afrikai shea vajas bőrtápláló arcmaszk és a japán szaké és rizs lehúzható maszk. Általában őket használom, de időnként még a Garnier pure pakolást is alkalmazom.


A japán maszk használata után sima és üde lesz az arcbőrőm. Nála arra kell figyelni, hogy ne maradjon túl sokáig a bőrön, mert ugyan felületi sérülés nem lesz mikor lehúzzuk, de nagyon tud fájni:S

Hidratálja és ápolja a bőröm. Néha eléggé kiszárad az arcom és ez a termék helyre szokta hozni, köszönhetően a shea vajnak:)

Élénkít, feszesít, méregtelenít. A tavaszi arcápolást ezzel kezdtem, isteni illata van:)
Puha és tiszta lett az arcbőrőm.
Utána nem árt egy kis arckrém, mert enyhén szárít. 


Őt ritkán használom, mert problémás, zsíros bőrre találták ki, az enyém meg száraz. Viszont sok termékkel ellentétben nem csíp, kellemes mikor használom, mélyen tisztít és hát imásom hogy melegíti a bőröm ) Külön jó tulajdonsága, hogy cinket tartalmaz, ami tudjuk hogy jót tesz a bőrnek.





Hát én őket használom, ma volt egy kis iszappakolás, és mindegyik sorra fog kerülni, mert jól esik az arcomnak és kiállt egy kis kényeztetését így tavasszal (nem mintha amúgy nem szoktam volna:) ).







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése