2013. április 2., kedd

Show your feeeeeet ! Par 1.


A nyár abszolút jelmondata lehetne ez a cím :D De ugye tudjuk, hogy ez az essence lábápoló családjának a neve. A jó hír velük kapcsoltban az, hogy tavasszal megújulnak, csak úgy mint az elmúlt hónapokban sok termék az essenc-nél, valamint lesz egy-két újdonság is:)

Első körben nézzük mi változik:


Ha tavasz akkor megújulás. Ha tavasz, akkor frissesség és fiatalság, lendület. Ez mind jellemzi az új külsővel rendelkező show your feet darabokat. A fiatalis és energiától duzzadó lila szín csábít minket egy kis lábápolásra, de miért is ellenállnánk neki, mikor itt a tavasz és persze a nyár, amikor szabad utat kapnak az ápolt lábak:) Jah és ne felejtsük el, hogy ebben a termékcsaládban mindent megtalálunk amire szükségünk lehet egy jó kis pedikűrnél, valamint összetevőinek köszönhetően lábaink ápoltak és hidratáltak lesznek.


Újdonsáág!

essence show your feet szuper puha lábujj szétválasztó

Puha,  latex anyag biztosítja, hogy felvegye a láb formáját, optimálisan választja el a lábujjakat, hogy a pedikűrözés minél könnyebb legyen számunkra:)
Ára: 479 Ft

essence show your feet zselés lábpárna-puha, száraz


Mintha a felhőkön járnánk - A kis praktikus párna biztosítja a tökéletes tapadást és a puha, kényelmet egyszerre.  A párnát illesszük oda ahol a sarkunk érintkezik a cipővel és nem kell többet aggódni a hólyagok és sebek miatt.
Ára: 999 Ft

essence show your feet láb körömlakkok

Ragyogó piros, vibráló kék, friss pink és hűs menta. Extra tartós  direkt lábkörmökre kifejlesztett ecsettel. A körömlakkok így már 8 árnyalatban érhetőek el. Festésre fel :D
Ára: 649Ft

essence show your feet köröm matricák

Éééés ha még valami extrára vágyunk, itt vannak a csodaszép körmmatricák 2 trendi változatban.
Ára: 599 

Ezekkel az újdonságokkal még nem ért végét a show your feet család tavaszi megújulása, pár napon belül megtudhatjátok mi vár még ránk, illetve egy új trendkiadásról is csiripeltek a madarak. Hamarosan kiderül ;)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése