2013. április 23., kedd

Manhattani tavasz 1.

Hétfőn hatalmas meglepetés ért, amikor ott várt a konyhapulton egy kis csomag, nem más volt benne mint egy két darab a 2013-as tavaszi újdonságok közül a Manhattan-től :) Az újdonságokat korábban már bemutattam itt, és ezen a héten végig tesztelem az apróságokat.


Duo márványos szemhéjpúder -  Latte me too
Eyemazing tusfilc - Queen of green
Mono szemhéjpúder - Light it up
4-es paletta - NY city girl

Ma elsőnek a tusfilcet próbáltam. A mai napom viszonylag sűrű volt, sokfelé megfordultam. Ilyen napokon, vagy ha nincs időm bíbelődni reggel, akkor mindig tust használok.
A tus szerintem mindig, mindenhol megállja a helyét, legyen szó egy szimpla csajos összejövetelről, vagy akár egy tárgyalásról, valamilyen ünnepségről. Egyszerű, klasszikus megjelenést biztosít. Persze a színes tussal tudjuk vadítani és ez a másik amit szeretek. Egy színes vonal a szemem felső részén és máris egy egyszerű  üde sminkem van és nem került sok pepecselésbe. 


A Manhattan zöld királynője ma kiállta a próbát. Reggel feltettem és egész nap a helyén maradt. Nem maszatolódott, nem kopott, nem vesztett a színéből.




Nagyon ajánlom  olyanoknak, akik most kezdenek el gyakorolni tusvonalat rajzolni. Vékony a filc hegye, így szépen, aprólékosan lehet vele dolgozni. A nagyon vékony pillatövekben elhelyezkedő vonaltól kezdve vastag, figyelemfelkeltő tusvonalat is tudunk húzni. Precízen lehet vele dolgozni, így szabad utat kap a kreativitás is, ha unjuk a tusvonal -amúgy nem kevés - változatait.




A színét nagyon jól eltalálta a Manhattan. Zöld, de nem harsány. Kissé kékes, olyan fenyő zöld. Ezt a színt szeretni fogja az, aki nem mer színes tusvonalat hordani, mert nem harsány, de már ez a szín is jobban feldobja a szimpla vonalat, mint a fekete. Különleges hatást ad és több színnel is kombinálható. Önállóan is szép, de tökéletes vibráló, szín-gazdag sminkkehez, de egy visszafogottabb, kicsit klasszikusabb formában is el tudom képzelni. Nem kell félni a zöldtől. Szép, alkalmazkodó ez a szín és kiemeli a tekintetet, ami nem utolsó szempont:)

Sminkes kép holnap lesz, amikor a mono szemhéjpúdert mutatom be:)

A Manhattan tavaszi újdonságait a dm üzlete polcain találjátok. A tusfilc fogyasztói ára: 1899 Ft és 4 különböző színben lehet megvásárolni.

Ne feledjétek, még egy hétig tart a játék:) Hajrá:)

A terméket tesztelésre kaptam a Coty Hungary Kft-től, de ez a véleményemen nem változtatott.




2 megjegyzés:

  1. Az a tus nagyon tetszik, szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép tényleg, és meglepően jól lehet dolgozni a hegyével, kicsit féltem hogy a hosszúsága miatt koordinálhatatlan, de tévedtem szerencsére:) Nagyon jó.

    VálaszTörlés