2013. február 25., hétfő

Red Carpet 8+5 képben

8+5 képben foglaltam össze Nektek a 85. Oscar díjátadó eseményeit



A sminkekhez hasonlóan visszafogott volt az idei gálán Helena Bonham Carter is, aki a szokásostól eltérően, most mellőzte a csipkét, az ernyőt, a különleges kiegészítőket, de ennek ellenére így hozta bohém stílusát. - nagy kedvenc a férjével együtt :)


Halle Berry  Bond Girl-ösre vette a figurát, ő is visszafogott  természetes sminket viselt és a ruháját bár megosztónak tartják, nekem tetszik. Szerintem vagány ez a fémes hatás, az alakját szépen körülfonja és a minta csak hangsúlyozza a 47 éves színésznő alakját.



Amy Adams, mint egy jóságos tündérkeresztanya:) Szép visszafogott smink, légies színek, csodás ruha. Csodásan nézett ki.


Charlize Theron, a Dior atrca, mi másban jelenhetett volna meg mint teljes Dior szettben. Ő is a természetes smink mellett döntött és egy hófehér határozott vonalú ruhában jelent meg.


A Neveletlen hercegnő óta tudjuk hogy ekkora mosolya senkinek sincs és hogy egy nagyszerű színésznőről van szó. Visszafogott pinkes, lilás smink, gyönyörű púder színű (hátán kivágott) ruha és a legszebb kiegészítő, a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar.


Adele, talán már csak ez a díj hiányzott neki a vitrinből :)  Megjelenése a szokásos, harmonikus.


Ő az aki kifejezetten Hollywoodnak öltözött az estére. Jessica Chastain ígéretet tett, hogy az Oscáron hozzni fogja a klasszikus Hollywoodi megjelenést. Jelentem sikerült. - kis apróság: a ruhája és a haja árnyalata ugyan az :)


A királylányos Jennifer Lawrence. Kifogástalan megjelenés, kicsi lámpalázzal. Majd belejön :)



+5


George Clooney barátnője ragyogott, biztos a Clooney által kézzel felvarrt flitterektől - a varrást maga Clooney vallota a vörös szőnyegen :)



Az este meglepetése Jack Nicholson meglepő módon nem a legjobb film díját konferálta fel, hanem Michelle Obamát, akit a Fehér Házból mondott bevezetőt a jelöltekhez.



Ben Affleck azt hitte tudja mire gondolunk:  "Tudom, mire gondolnak: a három legszexisebb producer!". 
Hát ezt döntse el mindneki maga :))



Quvenzhané Wallis szettjeinek úgy látszik biztos kiegészítője lesz a kiskutya táska - nem ez volt az első



Legjobb animációs rövidfilm - Paperman

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése